astinomia
Εντατικές έρευνες και δεκάδες συλλήψεις για κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν σε ναρκωτικά, εκβιασμούς και ξέπλυμα χρήματος, με εμπλοκή και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας.

Από τις πρώτες ώρες της Κυριακής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, με στόχο την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που, σύμφωνα με τις αρχές, είχε αναπτύξει πολυδιάστατη δράση τα τελευταία χρόνια. Τα μέλη της φέρονται να εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Την έρευνα και τις συλλήψεις συντονίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, η οποία μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει στη σύλληψη περισσότερων από 15 ατόμων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, επιχειρηματίες με έντονη δραστηριότητα και δημόσια παρουσία στα δρώμενα του νησιού, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη κατ' οίκον έρευνες.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, για ακόμη μία φορά, στην υπόθεση εμπλέκονται ένστολοι. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται ως μέλη της οργάνωσης τέσσερις στρατιωτικοί και αστυνομικοί: ένας αστυνομικός, για τον οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο να προστεθεί και δεύτερος, δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς και ένας αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Η είδηση των συλλήψεων έχει ήδη ταράξει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το εύρος και τις διασυνδέσεις της εγκληματικής δραστηριότητας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές
Ανάγκη για λιγότερους μαθητές ανά σχολική αίθουσα – Ζήτημα ασφάλειας και παιδαγωγικής ποιότητας
Νομοθετικό πλαίσιο και όρια χωρητικότητας - Η πραγματικότητα στις σχολικές αίθουσες
Ανάγκη για λιγότερους μαθητές ανά σχολική αίθουσα – Ζήτημα ασφάλειας και παιδαγωγικής ποιότητας
usb
Ποια συσκευή δεν πρέπει ποτέ να συνδέεις στο αυτοκίνητό σου
Μια απλή και συχνή συνήθεια, όπως η φόρτιση του κινητού μέσα στο αυτοκίνητο, μπορεί να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη απ’ όσο φανταζόμαστε.
Ποια συσκευή δεν πρέπει ποτέ να συνδέεις στο αυτοκίνητό σου