Φτιάξτε την τέλεια και γρήγορη ομελέτα με αυτά τα απλά υλικά και βήματα.
Υλικά
- 3 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. τυρί (όποιο προτιμάτε)
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε καλά με ένα σύρμα ή πιρούνι.
- Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, απλώνοντάς το παντού για να καλύψει τη βάση του τηγανιού.
- Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι και αμέσως χαμηλώνουμε τη φωτιά, για να μην καούν τα αυγά.
- Αφήνουμε την ομελέτα να μαγειρευτεί χωρίς να τη γυρίσουμε. Όταν το αυγό είναι έτοιμο και σταθεροποιηθεί, κλείνουμε τη φωτιά.
- Ρίχνουμε το θυμάρι για επιπλέον γεύση και τρίβουμε το τυρί της επιλογής σας πάνω από την ομελέτα.
Έτοιμο σε λίγα λεπτά! Έχετε μια γευστική και θρεπτική ομελέτα με απλά υλικά, ιδανική για μετά από μια κουραστική μέρα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ