Υλικά:
1 ½ φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
3 φλιτζάνια τριμμένο ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 190°C και στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες και τις τοποθετούμε στο ταψί, αφήνοντας λίγο κενό ανάμεσα στα μπισκότα.
Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.
Τα αφαιρούμε από τη λαδόκολλα όσο είναι ακόμα ζεστά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ