Υλικά:
Μεγάλες πίτες καλαμποκιού (για σουβλάκια)
Κέτσαπ
Τυρί που λιώνει (π.χ. γκούντα ή μοτσαρέλα)
Μανιτάρια κονσέρβας
Μία πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
Κρεμμύδι κομμένο
Θρυμματισμένη φέτα
Σαλάμι αέρος
Εκτέλεση:
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε επάνω τις πίτες.
Απλώνουμε περίπου δύο κουταλιές της σούπας κέτσαπ σε κάθε πίτα.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί που λιώνει καλά και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά:
3-4 φέτες σαλάμι αέρος
Μανιτάρια, πιπεριά και κρεμμύδι
Τέλος, προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτα και να λιώσει το τυρί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ