TikToker
«Θα σε εξαφανίσω, θα σου βγάλω τα έντερα έξω και θα σου κάνω μεγάλο κακό» - Σοκάρουν οι διάλογοι του TikToker που απειλούσε και εκβίαζε θύματά του

Σοβαρές καταγγελίες που αφορούν τη δράση γνωστού TikToker ερευνούν οι Αρχές, με στοιχεία που τον φέρουν να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από περιστατικά ψυχολογικής βίας, απειλών και στοχοποίησης εργαζομένων και πολιτών. Οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από το Star και περιλαμβάνονται σε σχετικό φάκελο καταγγελιών, δείχνουν έναν μηχανισμό εκφοβισμού με οργανωμένα χαρακτηριστικά και εκτεταμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο TikToker φέρεται να χρησιμοποιούσε λεκτική βία, εκβιασμούς και προσβολές, με στόχο να επιβάλει τη βούλησή του ή να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τρίτων. Σε πολλές περιπτώσεις, καταγγέλλεται ότι είχε και συνεργούς που λειτουργούσαν ως "εκτελεστικοί βραχίονες", εντείνοντας το κλίμα τρομοκρατίας.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά αφορά υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας, τον οποίο φέρεται να πίεσε με σκαιό τρόπο ώστε να παραιτηθεί από τη δουλειά του. Το βίντεο της συνομιλίας έχει καταγραφεί και κυκλοφόρησε στα social media. Ο TikToker, απευθυνόμενος στον εργαζόμενο, φέρεται να δηλώνει απειλητικά: «Δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα μαζί μου· από αύριο ξεκινάει το μαρτύριό σου».

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, εμφανίζεται να βάζει όρους για την «ασφάλεια» του εργαζόμενου: «Πρέπει να σταματήσεις αύριο· αν το κάνεις, δεν θα σε πειράξω».

Ο υπάλληλος κατέφυγε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Εκβιαστών, καταγγέλλοντας επίσημα τον TikToker για ψυχολογική βία και απειλές.

Η δραστηριότητα του καταγγελλόμενου, όμως, φαίνεται να έχει ευρύτερες προεκτάσεις. Όπως αναφέρεται, παρενέβαινε και σε επιχειρηματικές διαμάχες, αναλαμβάνοντας –με δική του πρωτοβουλία ή κατ’ εντολή τρίτων– να απειλεί επιχειρηματίες που βρισκόταν σε σύγκρουση.

Οι εκφράσεις που φέρεται να χρησιμοποιούσε είναι ενδεικτικές μιας βίαιης και επιθετικής νοοτροπίας: «Θα σε εξαφανίσω, θα σου βγάλω τα έντερα έξω και θα σου κάνω μεγάλο κακό. Θα καταστρέψω εσένα, τη γυναίκα σου, τον γιο σου, την κόρη σου. Θα πέσεις στα γόνατα και θα με παρακαλάς. Όλοι είναι δικοί μου και δεν ξέρεις με ποιον έχεις μπλέξει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Αλλαγές στο ωράριο εκπαιδευτικών από 1/9/2025: Ποιοι θα διδάσκουν λιγότερες ώρες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιασμός 14χρονης
Πειραιάς: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό 14χρονης
Βαρύτατες κατηγορίες για δύο ενήλικους – Αναζητούνται πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις
Πειραιάς: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό 14χρονης
πυροσβέστης
Μεγάλη φωτιά στο Λάχι Λακωνίας – Ενεργοποίηση του 112 για προειδοποίηση στους κατοίκους
Μαίνεται η πυρκαγιά στο Λάχι Λακωνίας – Επιχειρούν 66 πυροσβέστες, 6 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα – Ενεργοποιήθηκε το 112 για προειδοποίηση στους κατοίκους
Μεγάλη φωτιά στο Λάχι Λακωνίας – Ενεργοποίηση του 112 για προειδοποίηση στους κατοίκους
ζαχαρακη
Σοφία Ζαχαράκη: Αλλαγές σε σχολικές άδειες, εγγραφές και φοίτηση στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση
Η νέα απόφαση αποτελεί επικαιροποίηση της προηγούμενης ρύθμισης του Σεπτεμβρίου 2024, ενισχύοντας το θεσμικό πλαίσιο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Σοφία Ζαχαράκη: Αλλαγές σε σχολικές άδειες, εγγραφές και φοίτηση στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση
Monimoi dikastiria
Σοβαρή υπόθεση με πρόεδρο Εφετών Αθηνών: Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών
Στο μικροσκόπιο η υπόθεση ανώτατης δικαστικής λειτουργού – Παρέμβαση του Εισαγγελέα Εφετών και ανάθεση στον Πειραιά
Σοβαρή υπόθεση με πρόεδρο Εφετών Αθηνών: Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών