Συντάξεις Αυγούστου 2026: Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής

Κοινωνία 0

Αθήνα: Έπεσε καταρρακτώδης βροχή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει την Αθήνα – Προβλήματα στους δρόμους από τη συσσώρευση υδάτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει την Αττική, με έντονα καιρικά φαινόμενα να καταγράφονται σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Η ισχυρή βροχόπτωση έχει προκαλέσει δυσχέρειες στην κυκλοφορία, καθώς μεγάλες ποσότητες νερού έχουν συγκεντρωθεί σε κεντρικούς οδικούς άξονες, δημιουργώντας εστίες κινδύνου για οδηγούς και πεζούς.

Οι αρχές συνιστούν προσοχή στις μετακινήσεις, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων.

Ο καιρός το Σάββατο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Στα ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Στερεάς πιθανόν να εκδηλωθούν και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει στις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη έως τους 28 με 30 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο επιδείνωσης την Παρασκευή το βράδυ, από σήμερα το πρωί έως νωρίς το απόγευμα αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και τη Μαγνησία, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.

Προβλήματα από την κακοκαιρία σημειώθηκαν χθες στη Βόρεια Ελλάδα. Από «το καταιγιδοφόρο νέφος που αναπτύχθηκε την Παρασκευή στη Θεσσαλία», σημειώνει στην ίδια ανάρτηση ο κ. Κολυδάς «προκλήθηκαν πολλές χαλαζοπτώσεις».

Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία