πλακ
Εκφράζει την έντονη οργή και τον θυμό του για τις εικόνες που καταγράφηκαν στην Ολομέλεια, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να χειροκροτούν την ομιλία του πρωθυπουργού και να επικροτούν τα λόγια του

Η πρώτη αντίδραση συγγενών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια ήρθε από τον Δημήτρη Πλακιά, ο οποίος έχασε την κόρη του και τις δίδυμες ανιψιές του στην τραγωδία.

Μέσα από μια ανάρτησή του, ο κ. Πλακιάς εκφράζει την έντονη οργή και τον θυμό του για τις εικόνες που καταγράφηκαν στην Ολομέλεια, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να χειροκροτούν την ομιλία του πρωθυπουργού και να επικροτούν τα λόγια του, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τη στάση και τη διαχείριση της κυβέρνησης στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Πλακιάς «Για ακόμα μία φορά σήμερα ένιωσα θυμό και οργή, βλέποντας βουλευτές να χειροκροτούν πάνω σε 57 θύματα ,και έναν πρωθυπουργό να λέει τι θα κάνει , μέχρι το 2027 , αλλά δεν μας είπε τι δεν κάνανε 51 χρόνια που κυβερνάνε ???»

Η ανάρτηση του Δημήτρη Πλακιά

μιτ

Νίκος Πλακιάς: «Εγώ τα παιδιά μου δεν τα έφερα στον κόσμο για να γίνουν Ιφιγένειες»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αδερφός του Νίκος Πλακιάς που θρηνεί τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά. Όπως γράφει και στην ανάρτησή του απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό για τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής «Το να λέτε κύριε Πρωθυπουργέ @kmitsotakis το τι θα κάνετε μέχρι το 2027 για τον σιδηρόδρομο και όχι τι δεν κάνατε τα χρόνια της πρωθυπουργίας σας μας δείχνει πόσο ένοχοι αισθανόσαστε για τον άδικο χαμό των συγγενών μας , Είπα κάτι στην αρχή. Εγώ τα παιδιά μου δεν τα έφερα στον κόσμο για να γίνουν Ιφιγένειες. Εάν θέλετε Ιφιγένειες να βάζατε όλοι εκεί μέσα στην βουλή τα παιδιά σας στο τρένο και να κάνατε τώρα ένα υπερσύγχρονο ΟΣΕ Κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως υπάρχει πρόβλημα.»

,λσα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskala
Αλήθεια γνωρίζετε ποιοι είναι οι πιο «προσοντούχοι» και παράλληλα οι πιο κακοπληρωμένοι υπάλληλοι στο Δημόσιο;
Ο κλάδος των εκπαιδευτικών πρωταθλητής στα πτυχία και τα μεταπτυχιακά — ουραγός στους μισθούς
Αλήθεια γνωρίζετε ποιοι είναι οι πιο «προσοντούχοι» και παράλληλα οι πιο κακοπληρωμένοι υπάλληλοι στο Δημόσιο;
PANELLINIES
Πανελλήνιες 2025: Τι ρόλο παίζει η διατροφή στην απόδοση των υποψηφίων
Η σωστή διατροφή αποτελεί κλειδί για τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τη διαχείριση του άγχους στη διάρκεια των εξετάσεων
Πανελλήνιες 2025: Τι ρόλο παίζει η διατροφή στην απόδοση των υποψηφίων