tempi
«Δεν έγινε μπάζωμα, έγινε ξεμπάζωμα στην περιοχή»

«Δεν έγινε μπάζωμα στην περιοχή του δυστυχήματος, έγινε ξεμπάζωμα. Ξημερώματα, φορτηγά ολόκληρα πήραν μπάζα από την περιοχή και τα άφησαν σε συγκεκριμένο σημείο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας της Αναστασίας και θείος των δίδυμων ξαδελφών της από την Καλαμπάκα, που βρήκαν τραγικό θάνατο στο έγκλημα των Τεμπών.

Ο Δ. Πλακιάς είπε αρχικά πως «o Καραμανλής, αν θέλει, να έρθει να βάλει στην Καλαμπάκα για βουλευτής, να δούμε αν θα βγει κι όχι στις Σέρρες» και συνέχισε:

«Ο πρωθυπουργός χθες έδειξε μία μεγάλη ασέβεια και στα 57 θύματα, αλλά και όλοι οι βουλευτές που ήταν απών. Θα έπρεπε να ήταν εκεί και οι 300 βουλευτές. Ήταν τέτοια μέρα ακριβώς, Τρίτη-Τετάρτη μετά την Καθαρά Δευτέρα του 2023, όταν ο πρωθυπουργός ήρθε και μας πήρε μια αγκαλιά όταν είμαστε στο νοσοκομείο και αγωνιούσαμε τότε για τα παιδιά μας. Ακριβώς έναν χρόνο μετά, δεν ήρθαν στη Βουλή να αφήσουν ένα λουλούδι. Μία μεγάλη ασέβεια και από τους 300».

«Είδαμε χθες τον Βορίδη, γιατί δεν μπορώ να τον πω κύριο, να μας κουνάει κι αυτός το δάχτυλο χθες. Αν ήθελε να είναι δικηγόρος να καθόταν στην Νομική, γιατί πήγε στην Βουλή;», είπε στη συνέχεια, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι «δεν έγινε μπάζωμα στην περιοχή του δυστυχήματος, έγινε ξεμπάζωμα. Ξημερώματα, φορτηγά ολόκληρα πήραν μπάζα από την περιοχή και τα άφησαν σε συγκεκριμένο σημείο. Έχουμε κάνει έρευνα. Είναι ντροπή τους, που κανένας από την εξεταστική δεν έχει πάει στα Τέμπη».

Ο κ. Πλακιάς είπε επίσης πως «την έρευνα των ζωντανών την έκλεισε ο κ. Πλεύρης και λέω πάντα αλήθειες. Όταν βγήκε η τελευταία κοπέλα ζωντανή και τον ρωτήσαμε, μας είπε με θάρρος “οι έρευνες για τους ζωντανούς τελείωσαν”. Τι μας λένε για 3 και 5 μέρες μετά; Τον κ. Πλεύρη δεν τον ρωτάνε εκεί στη Βουλή;».

«Αυτή τη στιγμή, κανείς από τους συγγενείς δεν μπορεί να θρηνήσει. Μα έχουν κάνει τον θυμό, οργή. Όταν έχεις οργή, δεν μπορείς να θρηνήσεις. Όταν κλείσουμε στη φυλακή αυτούς που πρέπει, θα μπορέσουμε πλέον να πενθήσουμε τα παιδιά μας. Η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή κάνει πολύ καλή δουλειά, αρχίζει και δουλεύει πάρα πολύ. Περιμένουμε να τελειώσει η έρευνα όλη, να ξεκινήσουν τα δικαστήρια και μετά στις Βρυξέλλες θα δείτε από την πλευρά των οικογενειών ένα τσουνάμι από στοιχεία», κατέληξε ο κ. Πλακιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πατάτες ακορντεόν με λουκάνικο
Λαχταριστές πατάτες ακορντεόν με λουκάνικο και μπέικον: Η πιο νόστιμη κι εύκολη συνταγή
Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για πατάτες ακορντεόν με λουκάνικο και μπέικον
Λαχταριστές πατάτες ακορντεόν με λουκάνικο και μπέικον: Η πιο νόστιμη κι εύκολη συνταγή