Άρης Πορτοσάλτε
«Έχει ψύχωση με το δυστύχημα η κοινωνία»

Ακόμα μία προκλητική και άκρως εξοργιστική δήλωση έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ενοχλημένος από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που κατέγραψαν ότι το 77% της κοινής γνώμης έχει την πεποίθηση ότι υπάρχει συγκάλυψη στην τραγωδία στα Τέμπη, πεποίθηση που συνιστά, όπως είπε, «πολιτική ήττα για την κυβέρνηση», ανέπτυξε ένα ανατριχιαστικό σκεπτικό προσπαθώντας να νουθετήσει την κυβέρνηση προκειμένου να αλλάξει ρότα στο μέγα θέμα και να «σωθεί» πολιτικά.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά για τις υπογραφές των Τεμπών,  «αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σα να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Καραμανλή και στο θέμα της ασυλίας του προσβάλλοντας και πάλι τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που είναι οργισμένοι με την κυβερνητική συγκάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη, λέγοντας ότι έχουν «ψύχωση».

«Ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να πει παραιτούμαι από τη βουλευτική μου ασυλία και πάω στην προανακριτική διαδικασία. Για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Ούτε εκείνος έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη».

«Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως», συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε, «θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hormuz
ΗΠΑ - Ιράν: Διπλωματικό «μπρα ντε φερ» με φόντο το πετρέλαιο
Η σύγκρουση ΗΠΑ–Ιράν παραμένει σε κρίσιμο σημείο, με το Στενό του Ορμούζ κλειστό και τη διαπραγμάτευση να σκοντάφτει στο πυρηνικό πρόγραμμα
ΗΠΑ - Ιράν: Διπλωματικό «μπρα ντε φερ» με φόντο το πετρέλαιο
ζαχαρακη οοσα
Σύνοδος ΟΟΣΑ-Σοφία Ζαχαράκη: H στρατηγική για τον συνολικό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης και ο ρόλος των εκπαιδευτικών
Ζαχαράκη στη Σύνοδο του ΟΟΣΑ: Δίνουμε έμφαση στις δεξιότητες που προσφέρουν στα παιδιά μας γνώσεις αλλά και ανθεκτικότητα
Σύνοδος ΟΟΣΑ-Σοφία Ζαχαράκη: H στρατηγική για τον συνολικό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης και ο ρόλος των εκπαιδευτικών
χημικα
Τα χημικά που μένουν για πάντα: Η αόρατη απειλή που ίσως συνδέεται με παιδική λευχαιμία
Ανησυχία για τα «παντοτινά χημικά»: Βρίσκονται σε αντικολλητικά σκεύη, συσκευασίες τροφίμων, αδιάβροχα υφάσματα
Τα χημικά που μένουν για πάντα: Η αόρατη απειλή που ίσως συνδέεται με παιδική λευχαιμία
orthioi_aderfia.jpg
Παναττική στάση εργασίας και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις – Στο επίκεντρο το δικαίωμα στην απεργία και η υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου
Εκπαιδευτικοί στους δρόμους: «Καμία δίωξη δεν θα μείνει αναπάντητη»: Η σημερινή Τετάρτη δεν είναι «υπόθεση κάποιων άλλων». Είναι υπόθεση όλων μας....
Παναττική στάση εργασίας και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις – Στο επίκεντρο το δικαίωμα στην απεργία και η υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου