Άρης Πορτοσάλτε
«Έχει ψύχωση με το δυστύχημα η κοινωνία»

Ακόμα μία προκλητική και άκρως εξοργιστική δήλωση έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ενοχλημένος από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που κατέγραψαν ότι το 77% της κοινής γνώμης έχει την πεποίθηση ότι υπάρχει συγκάλυψη στην τραγωδία στα Τέμπη, πεποίθηση που συνιστά, όπως είπε, «πολιτική ήττα για την κυβέρνηση», ανέπτυξε ένα ανατριχιαστικό σκεπτικό προσπαθώντας να νουθετήσει την κυβέρνηση προκειμένου να αλλάξει ρότα στο μέγα θέμα και να «σωθεί» πολιτικά.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά για τις υπογραφές των Τεμπών,  «αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σα να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Καραμανλή και στο θέμα της ασυλίας του προσβάλλοντας και πάλι τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που είναι οργισμένοι με την κυβερνητική συγκάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη, λέγοντας ότι έχουν «ψύχωση».

«Ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να πει παραιτούμαι από τη βουλευτική μου ασυλία και πάω στην προανακριτική διαδικασία. Για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Ούτε εκείνος έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη».

«Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως», συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε, «θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί: Διορισμοί εκπαιδευτικών: Εκκαθαρισμένοι Πίνακες για τους επικείμενους διορισμούς και τις προσλήψεις
Μπορούν όλοι οι αναπληρωτές να δουν την εκκαθαρισμένη τους θέση και να υπολογίζουν τόσο μελλοντικό διορισμό όσο και μελλοντικές προσλήψεις
Εκπαιδευτικοί: Διορισμοί εκπαιδευτικών: Εκκαθαρισμένοι Πίνακες για τους επικείμενους διορισμούς και τις προσλήψεις