Κοινωνία 0

«Παλαιοχριστιανοί»: Παρουσιάζονται στο ΑΤ Κορίνθου μητέρα και παιδιά

Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού»
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της παλαιοχριστιανής Σεβαστής

Στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα η «παλαιοχριστιανή» Σεβαστή και τα παιδιά της, καθώς εκκρεμεί εις βάρους τους εισαγγελική εντολή.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα και μια κόρη της είχαν επιτεθεί στους αστυνομικούς όταν μπήκαν στο λαγούμι της οικογένειας, με την ανήλικη να χτυπά με ρόπαλο μάλιστα έναν εξ αυτών.

Και οι δύο καλούνται να παρουσιαστούν στις αρχές και αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας τα οποία είχαν φυγαδευτεί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκκρεμεί εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια τεστ DNA των παιδιών και των παλαιοχριστιανών Μανώλη και Σεβαστής, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι οι βιολογικό γονείς τους.

«Δεν έχω δει ακόμη τον αιχμάλωτο γιο μου» λέει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης

«Μάλλον πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου, για να καταφέρω να βρω γρήγορα σπίτι για να πάρω πίσω το παιδί μου, τον αιχμάλωτο γιο μου», επεσήμανε στο Mega ο Μανώλης Καλαϊτζαδάκης.

«Προς ώρας, έχω στο μυαλό μου να μαζέψω τα κομμάτια μου. Καλώς ή κακώς δεν επιλέξαμε ή ζητήσαμε τη δημοσιότητα. Τρία χρόνια έρχονταν και κυνηγούσαν δίπλα μας, δεν προκάλεσα εγώ όσα ακολούθησαν. Το επόμενο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου. Νομίζω ότι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θέλουν να ηρεμήσουμε όλοι από την αρνητική δημοσιότητα. Επέλεξα να μη γνωρίζω πού βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν ήμουν εκεί, όταν έφυγαν», προσέθεσε ακόμη.

«Η Σεβαστή είναι καλή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά μας»

«Όταν χρειάζεται, παίρνω τη φαρμακευτική αγωγή (σ.σ. που μου έχει χορηγηθεί). Στην πόλη, δύσκολα θα μπορέσω (σ.σ. να ζήσω). Έχω τις καλλιέργειές μου, τα ζώα μου. Ίσως στα περίχωρα της Κορινθίας. Στην Ικαρία, ασχολούμουν με τα αγροτικά προϊόντα. Πρώτα, πρέπει να δω πώς θα διαχειριστώ όλα αυτά που συνέβησαν στην οικογένειά μου», τόνισε ακόμη ο Μανώλης Καλαϊτζαδάκης.

«Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ήταν πολύ διαφορετικό. Διαφωνώ με τις κατευθύνσεις που δίνονται πλέον, η απάντηση στο ερώτημα είναι βαθύτερη από ό,τι νομίζετε», επεσήμανε ακόμη ο πατέρας της παλαιοχριστιανικής οικογένειας για την απόφαση να μην πηγαίνουν τα παιδιά του στο σχολείο.

«Στο δημόσιο μπήκα το 2007, μέχρι τότε ζούσα ιδανικά. Δούλευα από μικρός σε πολλά επαγγέλματα, σε κούριερ, δεν περίμενα να με ζήσει το κράτος. Πέρασα δύο μηνίσκους, μπορούσα να πάρω μετάταξη και το έκανα», προσέθεσε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία