Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού»
Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της παλαιοχριστιανής Σεβαστής

Στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα η «παλαιοχριστιανή» Σεβαστή και τα παιδιά της, καθώς εκκρεμεί εις βάρους τους εισαγγελική εντολή.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα και μια κόρη της είχαν επιτεθεί στους αστυνομικούς όταν μπήκαν στο λαγούμι της οικογένειας, με την ανήλικη να χτυπά με ρόπαλο μάλιστα έναν εξ αυτών.

Και οι δύο καλούνται να παρουσιαστούν στις αρχές και αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας τα οποία είχαν φυγαδευτεί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκκρεμεί εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια τεστ DNA των παιδιών και των παλαιοχριστιανών Μανώλη και Σεβαστής, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι οι βιολογικό γονείς τους.

«Δεν έχω δει ακόμη τον αιχμάλωτο γιο μου» λέει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης

«Μάλλον πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου, για να καταφέρω να βρω γρήγορα σπίτι για να πάρω πίσω το παιδί μου, τον αιχμάλωτο γιο μου», επεσήμανε στο Mega ο Μανώλης Καλαϊτζαδάκης.

«Προς ώρας, έχω στο μυαλό μου να μαζέψω τα κομμάτια μου. Καλώς ή κακώς δεν επιλέξαμε ή ζητήσαμε τη δημοσιότητα. Τρία χρόνια έρχονταν και κυνηγούσαν δίπλα μας, δεν προκάλεσα εγώ όσα ακολούθησαν. Το επόμενο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου. Νομίζω ότι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θέλουν να ηρεμήσουμε όλοι από την αρνητική δημοσιότητα. Επέλεξα να μη γνωρίζω πού βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν ήμουν εκεί, όταν έφυγαν», προσέθεσε ακόμη.

«Η Σεβαστή είναι καλή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά μας»

«Όταν χρειάζεται, παίρνω τη φαρμακευτική αγωγή (σ.σ. που μου έχει χορηγηθεί). Στην πόλη, δύσκολα θα μπορέσω (σ.σ. να ζήσω). Έχω τις καλλιέργειές μου, τα ζώα μου. Ίσως στα περίχωρα της Κορινθίας. Στην Ικαρία, ασχολούμουν με τα αγροτικά προϊόντα. Πρώτα, πρέπει να δω πώς θα διαχειριστώ όλα αυτά που συνέβησαν στην οικογένειά μου», τόνισε ακόμη ο Μανώλης Καλαϊτζαδάκης.

«Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ήταν πολύ διαφορετικό. Διαφωνώ με τις κατευθύνσεις που δίνονται πλέον, η απάντηση στο ερώτημα είναι βαθύτερη από ό,τι νομίζετε», επεσήμανε ακόμη ο πατέρας της παλαιοχριστιανικής οικογένειας για την απόφαση να μην πηγαίνουν τα παιδιά του στο σχολείο.

«Στο δημόσιο μπήκα το 2007, μέχρι τότε ζούσα ιδανικά. Δούλευα από μικρός σε πολλά επαγγέλματα, σε κούριερ, δεν περίμενα να με ζήσει το κράτος. Πέρασα δύο μηνίσκους, μπορούσα να πάρω μετάταξη και το έκανα», προσέθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα