κορινθία
Τι αναφέρει ο δικηγόρος του 45χρονου για την αιμομιξία

Αποκομμένα από τον πολιτισμό και την εκπαίδευση είναι τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ανακαλύφθηκαν στην Κορινθία.

«Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας», λένε τα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Τα παιδιά αυτά υιοθετούν πλήρως αυτά που τους είπε ο πατέρας τους, ακόμη και αν βαφτίζουν ως εκκλησίες λαγούμια.

«Ποτέ δεν μου άρεσε το σχολείο. Ήμουν άσχετος. Για κάποιον λόγο με συμπαθούσαν οι δάσκαλοι και μου έβαζαν καλούς βαθμούς» λέει στο Μega ένα από τα συνολικά 6 παιδιά του 46χρονου που συνελήφθη. Εδώ και τέσσερα χρόνια ζει με την οικογένειά του χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό μέσα σε ένα λαγούμι έξι μέτρα κάτω από τη γη.

«Από τότε που ήρθαμε εδώ, δεν βλέπουμε πολλούς. Δεν περνάνε άνθρωποι. Κάποιοι λαθροκυνηγοί» λέει το παιδί.  Για διασκέδαση προσφεύγει σε μια σκουριασμένη κούνια, πεταμένα ποδήλατα δίπλα σε ένα σκουπιδότοπο και για συντροφιά ένα σκυλάκι αλυσοδεμένο και τρομαγμένο κάτω από ένα χαρτόνι.

Η Παρασκευή, μητέρα ενός βρέφους, είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. Περιγράφει πώς επιτέθηκε στους αστυνομικούς με ξύλα όταν τους είδε να περνούν χειροπέδες στον πατέρα της. «Κι εκεί πήρα ένα ξύλο σάπιο και επιτέθηκα στον αστυνομικό και θεώρησα ότι έπρεπε να αμυνθώ. Τώρα γιατί ήρθαν κάτι Ούννοι εδώ πέρα λες και είμαστε πρωτοϊστορική εποχή δεν ξέρω;».

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος της οικογένειας. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε μετά από εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποφασιστεί πού θα μεταφερθεί.

Δεν υπάρχει αιμομιξία

Για εμπάθεια σε βάρος του εντολέα του έκανε λόγο ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας Παλαιοχριστιανών, Ανδρέας Θεδωρόπουλος, μιλώντας σε Mega και Αlpha.

«Δεν υπάρχει αιμομιξία» υποστηρίζει ενώ θα ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Όσον αφορά στον τρόπο ζωής του εντολέα του ισχυρίζεται: «Ήθελε να αλλάξει τον συμβατικό τρόπο της αστικής ζωής».

«Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη, δεν έχει κάνει κακούργημα» πρόσθεσε ο δικηγόρος. Υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή με τη μητέρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα