astinomia
Ο φωτορεπόρτερ χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ κάλυπτε τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ από αστυνομικούς ενώ κάλυπτε τη συγκέντρωση φορέων και συνδικάτων για τη βίαιη έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Ο φωτορεπόρτερ χτυπήθηκε στο κεφάλι, έξω από το Α.Τ. Ζωγράφου.

Τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου όπου κρατούνταν η χαμηλοσυνταξιούχος Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της μετά τη βάρβαρη έξωσή τους, καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ).

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η έμπειρη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, ο φωτορεπόρτερ δέχθηκε αστυνομική επίθεση ενώ κατέγραφε φωτογραφικά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες το πρωί, έξω από το Α.Τ Ζωγράφου, όπου κρατούνταν η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού (από πέρυσι προσπαθεί να σώσει το σπίτι της που έχει βγεί σε πλειστηριασμό και συνελήφθη η ίδια και ο γιός της που είναι ΑΜΕΑ).   

Η ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει τον τραυματισμό συναδέλφου μας, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ κάλυπτε τη σημερινή συγκέντρωση φορέων και Συνδικάτων έξω από το Α.Τ. Ζωγράφου με αφορμή την βίαιη έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.  

Η απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων η οποία στράφηκε βίαια και αδιάκριτα, τόσο προς τον εργαζόμενο συνάδελφο μας, όσο και στους αλληλέγγυους συγκεντρωμένους, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την εμπειρία μας ως φωτορεπόρτερ ότι η βία και η καταστολή πάνε μαζί με τους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και άλλες αντιλαϊκες και αντεργατικές πρακτικές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο μας και καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των ενώσεων του τύπου να αποδοκιμάσουν κάθε πρακτική βίας και καταστολής. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα