Το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι παραχωρεί για φιλοξενία στην Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Η χειρονομία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη νέα απόπειρα έξωσης στην χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο σήμερα το πρωί ύστερα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη στον οποίο εκπλειστηριάστηκε το ακίνητο, έγινε γνωστή κατά την συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από το σπίτι της κ. Κολοβού το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ προηγουμένως είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο όπου ορίστηκε δικάσιμος.
Από την Κουμουνδούρου επιβεβαιώνουν την παραχώρηση για φιλοξενία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολουθεί από το πρωί τις εξελίξεις στην οδό Αβύδου και ενημερώνεται από την δήμαρχο Ζωγράφου και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τίνα Καφατσάκη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ