Μεσολόγγι: Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη - Η διαγραμμένη συνομιλία του με τον κρεοπώλη
Τι δείχνει το σήμα του κινητού του – Σημαντικό στοιχείο για την έρευνα

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο κινητό του 50χρονου κρεοπώλη για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ανακτηθεί ήδη συνομιλίες που δείχνουν πως οι δύο τους τσακώθηκαν σε μηνύματα για χρήματα που χρωστούσε ο 50χρονος στον αγνοούμενο.

Η συνομιλία αυτή είχε γίνει μέσω του facebook, λίγες ώρες πριν συναντηθούν οι δύο τους και εξαφανιστεί μυστηριωδώς ο 31χρονος. Μάλιστα, ο κρεοπώλης φαίνεται πως την είχε διαγράψει αλλά τα εγκληματολογικά εργαστήρια την ανέκτησαν από το cloud.

Οι δύο φέρεται να είχαν έντονη διένεξη ενώ και το γεγονός πως έχουν βρεθεί αναντιστοιχίες της κατάθεσης του 50χρονου για το πώς κινήθηκε με όχημά του αλλά και το ότι είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι ενώ πήγαινε να συναντήσει τον 31χρονο, τον καθιστούν όλο και πιο ύποπτο, με το σενάριο για εγκληματική πράξη να είναι το κύριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha, το κινητό του αγνοούμενου φαίνεται πως εξέπεμψε 11 λεπτά στο ίδιο σημείο, στη θαλάσσια περιοχή, και το στοιχείο αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Αρνείται την εμπλοκή του ο κρεοπώλης – «Έχω κενά μνήμης»

Σημειώνεται πως, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι σε μια από τις καταθέσεις του ο κρεοπώλης αποκάλυψε ότι «κάτι έκαναν» μέσα στο αυτοκίνητο οι δυο άνδρες, που εξετάζεται ως ένα πιθανό, σοβαρό συμβάν, το οποίο μπορεί να έχει «ανατρεπτική» διάσταση στην υπόθεση. Αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο κρεοπώλης, θα φανεί, εφόσον είναι νεκρός ο 31χρονος Μπάμπης, μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, στην οποία υπεβλήθη επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις του μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Δεν είναι σε θέση, δηλαδή, να περιγράψει στους αστυνομικούς πού πήγε, αν περιπλανήθηκε για πάνω από 1 ώρα από τη στιγμή που αποβίβασε – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – τον 31χρονο από το τζιπ του. Όπως τους είπε, χαρακτηριστικά, έχει κενά μνήμης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα