Μια συνεργασία του Βασίλη Καρρά που άφησε εποχή ήταν αυτή με τους Πυξ Λαξ, που δημιούργησαν ένα τραγούδι σταθμός, το «Άστην να λέει», που αποτέλεσε μια από τις σπουδαιότερες συνεργασίες στο ελληνικό πεντάγραμμο.
Ένα τραγούδι που έγινε αφορμή να γνωριστούν οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» με τον Βασίλη Καρρά -που το ερμήνευσε- και να αναπτυχθεί ανάμεσά τους μία δυνατή φιλία που είχε αντέξει στην πορεία των χρόνων.
Το «Άστην να λέει» γράφτηκε το 1993 από τον Μάνο Ξυδούς για τον Στράτο Διονυσίου, ο οποίος δεν πρόλαβε να το ηχογραφήσει καθώς έφυγε από τη ζωή.
Στη συνέχεια, οι Πυξ Λαξ αναζήτησαν άλλον λαϊκό ερμηνευτή και επέλεξαν τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος μάλιστα ήταν επιφυλακτικός στην αρχή λόγω του ύφους του τραγουδιού, αλλά τελικά το ηχογράφησε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ