Καταγγελία για νοσηλευτή σε νοσοκομείο - Παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή
Απίστευτη καταγγελία για νοσηλευτή του «Αγίου Ανδρέα» για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος γυναίκας ασθενή – Το περιστατικό κατήγγειλε γυναίκα γιατρός

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ασθενής για νοσηλευτή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», τη Δευτέρα.

 Σύμφωνα με την καταγγελία, νοσηλευτής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» φέρεται να προχώρησε σε πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναίκας ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γυναίκα γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν. Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bluetooth
Bluetooth εκτός σπιτιού: Γιατί καλό είναι να το απενεργοποιείτε
Όταν παραμένει ενεργοποιημένο ενώ βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους, μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους που συχνά περνούν απαρατήρητοι.
Bluetooth εκτός σπιτιού: Γιατί καλό είναι να το απενεργοποιείτε
αστυνομικοί με ΕΚΑΒ
Ανοίγουν οι φάκελοι 10 δολοφονιών γυναικών: Ψάχνουν για serial killers στη Θεσσαλονίκη
Εφιαλτικά σενάρια για δράση κατά συρροή δολοφόνων στη Θεσσαλονίκη – Οι ομοιότητες με ανεξιχνίαστες υποθέσεις, ο στραγγαλισμός ως «υπογραφή» και το...
Ανοίγουν οι φάκελοι 10 δολοφονιών γυναικών: Ψάχνουν για serial killers στη Θεσσαλονίκη
ΣΕΙΣΜΟΣ
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ κοντά στο Καρπενήσι, τα ξημερώματα – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Η περιοχή της Στερεάς Ελλάδας διαθέτει ενεργά ρήγματα, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι ανησυχητικό.
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ κοντά στο Καρπενήσι, τα ξημερώματα – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία