viasmos
Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και revenge porn στον Πύργο

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο 32χρονος τον οποίο κατήγγειλε η 23χρονη σύντροφος του ότι τη βίαζε και τη βιντεοσκοπούσε.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο κατηγορούμενος επέμεινε στην αθωότητά του, αρνούμενος το βαρύ κατηγορητήριο που του έχει αποδοθεί στο σύνολό του.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της εκδικητικής πορνογραφίας, της παράνομης βίας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της εξύβρισης, αδικήματα που φέρεται να τέλεσε σε βάρος της 23χρονης, για τα οποία του έχε ασκήσει δίωξη ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας.

Μετά το πέρας της απολογίας του κατηγορούμενου, η ανακρίτρια και ο Πρωτοδικών Ηλείας αποφάσισαν ομόφωνα να αφήσουν ελεύθερο τον 32χρονο μέχρι να οριστεί η τακτική δικάσιμος της υπόθεσής του, επιβάλλοντας σε βάρος του τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του για μια φορά του μήνα, απαγόρευσης προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα και χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα