Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρός 32χρονος πατέρας από ηλεκτροπληξία
Νεκρός 32χρονος από ηλεκτροπληξία - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ένας άνδρας μόλις 32 ετών έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από υψηλή τάση ρεύματος, μέσα στο σπίτι του, στην Αμαλιάδα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, ο 32χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έπαθε ηλεκτροπληξία, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ εκτελούσε εργασίες στην οικία του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του, ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη συνοικία Παπακαυκά, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χειμερινό σαλόνι
Τα 8 σημεία του σπιτιού όπου δεν πρέπει να βάζετε θερμαντικό σώμα
Εκτός από την απόδοση, βασικό κριτήριο είναι η ασφάλεια, καθώς ένα λάθος σημείο μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης ή ακόμη και πυρκαγιάς.
Τα 8 σημεία του σπιτιού όπου δεν πρέπει να βάζετε θερμαντικό σώμα
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Τρεις δικαστικές αποφάσεις-«σταθμός» για ασφαλισμένους και συνταξιούχους που καταδικάζουν τον ΕΦΚΑ!
Τρεις σημαντικές δικαστικές αποφάσεις ενισχύουν τα δικαιώματα των συνταξιούχων
Αλέξης Μητρόπουλος: Τρεις δικαστικές αποφάσεις-«σταθμός» για ασφαλισμένους και συνταξιούχους που καταδικάζουν τον ΕΦΚΑ!