Άγριος-ξυλοδαρμός
Καρέ-καρέ η επίθεση στον 16χρονο - δείτε βίντεο

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από πέντε δράστες, τέσσερις εκ των οποίων ανήλικοι.

«Το κεφάλι μου, το κεφάλι μου» ακούγεται να φωνάζει με λυγμούς ο 16χρονος, που σφαδάζει από τους πόνους, στο βίντεο που εξασφάλισε το Star.

Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, οι πέντε «νταήδες» τον ξυλοκόπησαν με απίστευτη αγριότητα στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο άτυχος 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. 

Ξεσπούν οι γονείς του 16χρονου: «Θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία τους» 

Οι γονείς του θύματος, μιλώντας στο Star, περιέγραψαν τον εφιάλτη που έζησε το παιδί τους.

«Έφαγε την πρώτη και μετά σαν κατσίκι άρχισε να χτυπάει και αυτός. Αυτός τον πέταξε κάτω, γιατί δεν μπορούσε να τον παλέψει και έπεσαν πάνω του όλοι και τον βαρούσαν στο κεφάλι», δήλωσε ο πατέρας του. Από την πλευρά της, η μητέρα του 16χρονου είπε: «Τον έβαλαν κάτω έξι άτομα, με μπουνιές και κλωτσιές. Τον χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι».

Έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών, οι πέντε νταήδες, ανάμεσά τους δύο 16χρονοι, δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Οι γονείς του θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων: «Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Έχει ρήξη τυμπάνου, έχει μώλωπες, είναι πρησμένα τα ζυγωματικά του. Αν δεν κλείσει η τρύπα στο αφτί, θα υποβληθεί σε χειρουργείο!».

«Καβγάς για τα μάτια μιας κοπέλας»

Ο άγριος καβγάς, όπως αποκαλύπτουν οι φίλοι των συλληφθέντων, έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. «Υποστηρίζουν ότι αυτό έχει συμβεί για μία κοπέλα, την οποία την κοίταξε αυτό το παιδί και μιλήσανε», υποστήριξε ένας από αυτούς.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διατροφή για χάσιμο κιλών
Αδυνάτισμα: Τι είναι καλύτερο; Η διαλειμματική νηστεία ή η μέτρηση θερμίδων
Νέα μελέτη αμφισβητεί τα οφέλη της διαλείπουσας νηστείας και παρέχει μια διαφορετική διάσταση από αυτή που γνωρίζαμε έως τώρα
Αδυνάτισμα: Τι είναι καλύτερο; Η διαλειμματική νηστεία ή η μέτρηση θερμίδων