peripoliko
Το χρονικό της επίθεσης σε 16χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Επίθεση από ομάδα ανηλίκων δέχτηκε 16χρονος το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ομάδα πέντε ατόμων επιτέθηκε λεκτικά σε παρέα τεσσάρων παιδιών, απομονώνοντας τον 16χρονο τον οποίο ξυλοκόπησε

Το θύμα υπέστη ρήξη τυμπάνου και κάταγμα στο σαγόνι. 

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της «η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με 16χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός με συνομηλίκους του. Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο. Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και λακτίσματα στο σώμα και στο κεφάλι, με επακόλουθο τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο».

Πέντε άτομα, ένας 19χρονος και τέσσερις ανήλικοι 16-17 χρόνων, συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθησαν 5 άτομα που προξένησαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 16χρονο κατόπιν επίθεσης που εκδήλωσαν σε βάρος του πρώτες πρωινές ώρες χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (28-8-2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, πέντε άτομα (τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 16, 17 και 19 ετών καθώς και 17χρονος αλλοδαπός) για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με 16χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός με συνομηλίκους του.

Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και λακτίσματα στο σώμα και στο κεφάλι, με επακόλουθο τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ανωτέρω αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα