Πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις - Δείτε αναλυτικά
Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών των Ενόπλων Δυνάμεων

Την πλήρωση 10 θέσεων καθηγητών-τριών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και ωριαία αποζημίωση, προκήρυξε η Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, προσωπικά στη Σχολή, από 18 Αυγούστου 2023 μέχρι και την 31 Αυγούστου 2023 (15 ημέρες από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της προκήρυξης), στη διεύθυνση: «Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών», Στρατόπεδο «Zορμπά», οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 2-4, Ζωγράφου-Γουδί, Τ.Κ. 15773.

Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: «Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών», Στρατόπεδο «Zορμπά», οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 2-4, Ζωγράφου Γουδί, Τ.Κ. 15773 και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο 31 Αυγούστου 2023.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων από τη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:00 και στα τηλέφωνα 210 749 6733-6344.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα