Κοινωνία 0

Ιταλία: Ιδιοκτήτης τυροκομείου καταπλακώθηκε από 25.000 κεφάλια παρμεζάνας

tiria
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο τυροκόμος θάφτηκε κάτω από κεφάλια τυριού βάρους 40 κιλών η καθεμία

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ρομάνο ντι Λομπαρντία, στη Βόρειο Ιταλία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 75χρονος ιδιοκτήτης γαλακτοκομικής εταιρείας αφού καταπλακώθηκε από τα ίδια του τα τυριά.

«Χρειάστηκε να μετακινήσουμε με το χέρι τα τυριά και τις εταζέρες. Χρειάσθηκαν περίπου 12 ώρες για να βρούμε το θύμα», εξήγησε ο Αντόνιο Ντούζι, υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης Μπέργκαμο.

Η αποθήκη βρίσκεται στην πολίχνη Ρομάνο ντι Λομπάρντια, νότια του Μπέργκαμο. Φιλοξενούσε συνολικά 25.000 κεφάλια τυριού Grana Padano τοποθετημένα σε μεταλλικές εταζέρες που έφθαναν σε ύψος τα 10 μέτρα. Χιλιάδες κεφάλια έπεσαν σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τζιάκομο Κιαπαρίνι, 75 ετών, που εργαζόταν στο εσωτερικό της αποθήκης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από τα μέλη της οικογένειας του θύματος που άκουσε τον ορυμαγδό που προκάλεσε η πτώση των χιλιάδων κεφαλιών.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο ιδιοκτήτης ήταν μόνος του στην αποθήκη όπου βρίσκονταν τα τυριά στο στάδιο της ωρίμανσης. Είχε πάει για να ελέγξει το ρομπότ που τα αναποδογυρίζει και τα πλένει με αυτοματοποιημένο σύστημα.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία