Ένα τυρί με σοκολάτα με άρωμα και γεύση Ηπείρου.
Εμπνευστής ένας μεγάλος ταξιδευτής, φωτογράφος και σοκολατοποιός, ο Γιώργος Ζαρζώνης. Η ιδέα γεννήθηκε σε κάποιο ταξίδι και μετατράπηκε σε πράξη από την γαλακτοβιομηχανία Καράλης, η οποία συνεχίζει να εκπλήσσει με τα προιόντα της τους Ηπειρώτες και όχι μόνο.
Ο Γιώργος Ζαρζώνης απευθύνθηκε στον Σπύρο Καράλη και έγιναν… συνένοχοι στο πείραμα!
Έτσι δημιουργήθηκε μία γραβιέρα που περιέχει πάστα σοκολάτας και ελάχιστο πιπέρι.
Γραβιέρα και σοκολάτα ωρίμασαν για οκτώ μήνες και δίνουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, όπως λένε οι δημιουργοί.
Το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στην αγορά όμως αυτή την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο του σεφ Ανδρέα Γεωργούλη «Καντάρι» (Οπλαρχηγού Παλάσκα 15, 2651078917) που πρόσφατα πήρε χρυσό βραβείο από τα Estia Awards στην κατηγορία του, θα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά.
Μαζί θα σερβιριστεί το κρασί Valia Calda του οινοποιείου Imperator, κρασί που παράγεται από τη Μονή Βουτσάς και βραβεύτηκε σε διαγωνισμό στο Παρίσι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ