περαμα
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Συγκλονίζει η σύζυγος του 47χρονου - «Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων»

Η σύζυγος του 47χρονου εργάτη, που έχασε τη ζωή του στο Πέραμα από εργατικό ατύχημα, έστειλε επιστολή στο Open TV και ζητάει να μην ξεχαστεί το τραγικό συμβάν του εργατικού δυστυχήματος.

«Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων», ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα του νεκρού εργάτη, η οποία έστειλε μήνυμα για τη σημερινή απεργία των εργαζομένων στη Ζώνη.

Συγκεκριμένα:

«Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου. Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα.

Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους».

Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος μετά το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 47χρονο εργαζόμενο στα ναυπηγεία.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά κήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 31 Μαΐου και καλεί σε παμπειραϊκό συλλαλητήριο στις 10 το πρωί στον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, αλλά και σε συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Κοραή.

Στο πλευρό των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος τάσσονται και συνδικαλιστικοί φορείς από άλλους κλάδους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλικιωμένος εκπαιδευτικός
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): εκπαιδευτικών: Ποιες είναι οι προϋπηρεσίες που προσμετρούνται
Όπου στις κείμενες διατάξεις αναφέρεται προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): εκπαιδευτικών: Ποιες είναι οι προϋπηρεσίες που προσμετρούνται