συγκέντρωση διαμαρτυρίας
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας με αφορμή το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στο Πέραμα

Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν εργαζόμενοι στο υπουργείο Ναυτιλίας, με αφορμή την 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει για το τραγικό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στο Πέραμα.

Οι εργαζόμενοι με τα σωματεία τους κάνουν λόγο για προδιαγεγραμμένο έγκλημα και ανακοίνωσαν συνέχεια των κινητοποιήσεων με μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα στο Πέραμα στις 18.30 και νέα απεργία αύριο, Τετάρτη.

Η πορεία

Στην αρχή της πορείας ήταν το πανό του συνδικάτου μετάλλου ενώ ακολουθούσαν πανό άλλων σωματείων, καθώς και πανό φοιτητικών συλλόγων που βρέθηκαν στο Πέραμα για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Όταν η πορεία έφτασε στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο οποίο οι εργαζόμενοι αποδίδουν σημαντικές ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, υπήρξε μικροένταση με την αστυνομία, καθώς βρήκαν κλειστές τις πόρτες, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο χώρο φωνάζοντας συνθήματα.

υπ Ναυτιλίας
υπ Ναυτιλίας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!