Νέα Σμύρνη φωτιά
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την φωτιά που ξέσπασε σε μαγαζί της Νέα Σμύρνης

Μεγάλη είναι η καταστροφή που σημειώθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Νέα Σμύρνης, μετά τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, κατά τις 04:30 το πρωί.

Εξ αρχής υπήρξαν υποψίες για εμπρησμό, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εστιατόριο έχουν βρεθεί υπολείμματα φωτοβολίδας, κάτι που ενισχύει τις υποθέσεις για εμπρησμό, σύμφωνα με το in.gr.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα από την πολυκατοικία, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Η μαρτυρία

Στο MEGA μίλησε κάτοικος της περιοχής, αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν την ώρα της φωτιάς.

«Καθόμουν στο δωμάτιό μου και ξαφνικά άκουσα μικρούς πυροβολισμούς, αλλά ήταν σαν να ακούς το απορριμματοφόρο που έρχεται κάθε πρωί. Σε κάποια στιγμή πιο μετά ακούσαμε τα πυροσβεστικά και καταλάβαμε ότι κάτι έγινε», ανέφερε.

«Κατέβηκα κάτω, είχαν κάψει το μαγαζί που δείξατε, σας έστειλα και το βίντεο, είχε πάρει φωτιά και όλη η πολυκατοικία από πάνω. Αυτό που έμαθα και άκουσα, ήταν ότι εκείνη την ώρα στο κατάστημα ήταν κάποια άτομα που δούλευαν, που καθάριζαν και πέρασαν κάποιοι, έριξαν πυροβολισμούς στο παράθυρο και πέταξαν γκαζάκια. Ήταν περίπου 2 με 3 άτομα αυτά που έριξαν τα γκαζάκια από ό,τι άκουσα», υποστήριξε ο κ. Γιώργος.

«Ήταν σαν κρότος αυτό που ακούστηκε, ήταν περίπου κατά τις 4 η ώρα. Είναι ή τετραώροφη ή πενταώροφη η πολυκατοικία. Είχε κατέβει κάτω μία ένοικος της πολυκατοικίας και πάνω είχε μείνει ο άντρας της. Έπειτα είδα το ασθενοφόρο να μεταφέρει ένα άτομο ημιλιπόθυμο, δεν ξέρω εάν ζούσε. Η κυρία είχε κατέβει κάτω εσπευσμένα χωρίς το κινητό της και έλεγε "τι να κάνω, τι να κάνω, είναι ο άνδρας μου επάνω"», συμπλήρωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα