Thumbnail
Την άτυχη κοπέλα την βρήκε ο θείος της μαχαιρωμένη στο στήθος

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Έβρου, όταν η κοπέλα που αγνοούνταν από χθες (19/02) το απόγευμα, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος σε μια μικρή χαράδρας περίπου 30 μέτρων, που είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Το άψυχο σώμα της, το βρήκε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς την αναζητούσαν από χθες το απόγευμα και επειδή όλοι γνώριζαν πως συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αλλά και του Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ιατροδικαστής, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, υπάρχουν στοιχεία που συγκλίνουν σε κάποια κατεύθυνση, αλλά δεν αποκλείει τίποτα, σύμφωνα με το evrosnews.gr.

Επίσης αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα οπουδήποτε, στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμη και το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 28χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος.

Στο Τυχερό όλοι είναι σοκαρισμένοι με την θλιβερή είδηση, αφού η κοπέλα ήταν πολύ δραστήριο άτομο, συμμετείχε στα κοινά του χωριού και όλες τις εκδηλώσεις και μάλιστα ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζονταν για την ερχόμενη Κυριακή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας