Πάνος-Νάτσης-Καπουτζίδης
Συγκλόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης : «Πολλές φορές είναι…»

Η κάμερα πρωινής εκπομπής συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη και με αφορμή τα συγκινητικά μηνύματα του κόσμου για την σκηνή του Πάνου Νάτση στις «Σέρρες», ο ίδιος μίλησε για τον χαμό του καλού του φίλου.

Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για ένα στοιχείο του χαρακτήρα του αδικοχαμένου για το οποίο όλοι τον ξεχώριζαν, προκαλώντας ρίγος σε όσους τον παρακολούθησαν.

Tα σπαρακτικά λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

«Τι να πω; Τα ξέρετε. Δεν έχω να πω κάτι καινούριο. Είναι μια δουλειά που αγαπήσαμε κι ένας άνθρωπος που αγαπήσαμε, αγαπάμε και θα αγαπάμε πάντοτε. Ένας σπάνιος άνθρωπος. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε τον αγαπάμε και θυμόμαστε του πνεύμα του, το μυαλό του, την καρδιά του και πολλές φορές είναι οδηγός μας. Είχε κάτι φοβερό ο Πάνος. Ήξερε πως να σε κάνει να μη στενοχωριέσαι» είπε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη στα social media τον Φεβρουάριο του 2022 που χάθηκε ο Πάνος Νάτσης

Η αναπάντεχη απώλεια του Πάνου Νάτση είχε προκαλέσει τη θλίψη σε μεγάλη μερίδα κόσμου, καθώς ο 31χρονος ηθοποιός έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Πάνος Νάτσης συνεργαζόταν με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” με τις παραστάσεις πλέον να συνεχίζονται κανονικά, όπως γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε μοιραστεί ένα μήνυμα στο instagram όπου επισήμανε: «Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κολοσσός Ρόδου
Αυτές είναι οι πραγματικές ιστορίες πίσω από τα 7 θαύματα του κόσμου
Τα περισσότερα από αυτά έχουν χαθεί μέσα στο χρόνο -μόνο η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας παραμένει στη θέση της- αλλά εξακολουθούν να αιχμαλωτίζουν τη...
Αυτές είναι οι πραγματικές ιστορίες πίσω από τα 7 θαύματα του κόσμου