kougias
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κλειστά "κρατάει" τα χαρτιά του ο Αλέξης Κούγιας, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να αναφέρει σχετικές πληροφορίες με την υπόθεση Πισπιρίγκου.

Έγκλημα χαρακτήρισε τη διαρροή καταθέσεων μαρτύρων και ιατροδικαστών για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", του ΑΝΤ1, ενώ δεσμεύτηκε να μην πει το οτιδήποτε σχετικό με την πελάτισσά του, μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη διαδικαστική πράξη.

"Ό,τι είχα να πω το είπα με την ανακοίνωσή μου"

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε: «έχω δεσμευτεί ότι δεν θα μιλήσω ποτέ στην τηλεόραση ή σε κάποιο άλλο ΜΜΕ για την υπερασπιστική γραμμή της κα Πισπιρίγκου. Όπως θυμάστε όταν ανέλαβα την υπόθεση Λιγνάδη αντιμετώπισα τεράστιο πρόβλημα καθώς επί 18 μήνες τον κατηγορούσαν συγκεκριμένα ΜΜΕ, συγκεκριμένες εκπομπές, συγκεκριμένοι δικηγόροι από το πρωί έως το βράδυ και όταν ήρθε η κρίση της Δικαιοσύνης έγιναν ακόμη και επιθέσεις προς το πρόσωπό μου από κόμματα. Δεν θα κάνω το λάθος που έγινε στην υπόθεση της κα Πισπιρίγκου όπου ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της και η υπεράσπισή της ήταν καθημερινά στην τηλεόραση χωρίς βέβαια να λένε τίποτα».

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ακούσετε ούτε λέξη από εμένα. Ό,τι είχα να πω το είπα με την ανακοίνωσή μου, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήδη έχω κινήσει διαδικασίες έως το τέλος της εβδομάδας, δεν θα αφήσουμε τίποτα από αυτά που συνέβησαν έως τώρα και που έδιναν το δικαίωμα σε κάποιους που χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία και να έχουν κάνει οι ίδιοι νεκροψίες-νεκροτομές έβγαζαν αποφάσεις. Αυτό με εμένα δεν θα γίνει ποτέ. Αυτό που γίνεται κάθε μέρα να διαρρέουν οι καταθέσεις μαρτύρων και ιατροδικαστών, είναι έγκλημα. Όταν θα γίνει μια διαδικαστική πράξη, θα ενημερωθείτε με δελτίο Τύπου».

Υπομονή μέχρι την δίκη

Ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή μέχρι η Ρούλα Πισπιρίγκου να βρεθεί στο εδώλιο. «Ποτέ στην καριέρα μου δεν ανέλαβα κάποιον που δεν μπορούσα να τον υπερασπιστώ» ανέφερε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως η 33χρονη είναι αθώα.

Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει αν θα παρουσιάσει τις θέσεις επιστημόνων που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, γιατί κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να τους γελοιοποιήσουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;