paidi pateras
Ο 35χρονος πατέρας δεν προσπάθησε να πνίξει το παιδί του στο κέντρο της Αθήνας - Βρισκόμενος υπό την επήρεια ναρκωτικών νόμιζε ότι πνιγόταν και προσπάθησε να το σώσει - Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο

Ανατροπή στην υπόθεση με τον που πατέρα που υποτίθεται ότι προσπάθησε να πνίξει το παιδί του στο κέντρο της Αθήνας. Κι αυτό διότι όχι μόνο δεν έθεσε σε κίνδυνο το μικρό αγόρι, αλλά αντίθετα φέρεται να προσπάθησε να το σώσει διότι νόμιζε ότι πνιγόταν.

Σύμφωνα με το Mega, o 35χρονος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο είναι ο πατέρας του μωρού και βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών. Τον ακολουθεί η γυναίκα του, η οποία και εκείνη έχει κάνει χρήση και είναι μητέρα πέντε παιδιών. Και οι δύο τους είναι γνωστοί στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, ο άντρας αρχικά της δίνει ένα χαστούκι και την σπρώχνει μακριά. Εκείνος στο μυαλό του νομίζει ότι το μωρό πνίγεται. Σταματά και βάζει το δάχτυλό του στο στόμα του παιδιού, το οποίο δυσκολεύεται να ανασάνει.

Μία γυναίκα περνά δίπλα του σταματά και ορμά για να πάρει το μωρό από τα χέρια του. Ταυτόχρονα, η 34χρονη μητέρα του παιδιού επιστρέφει κι αρχίζει να καλεί σε βοήθεια.

Ο εύσωμος άνδρας με το τσαντάκι, όπως απεικονίζεται στο βίντεο, βλέπει τι συμβαίνει και αρπάζει τον 35χρονο από το χέρι προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει.

Εκείνος συνεχίζει να κρατά το παιδί στο ένα του χέρι παράλληλα, κόσμος αρχίζει και μαζεύεται γύρω από το περιστατικό.

Η γυναίκα του τον χτυπά για να του πάρει το μωρό. Τελικά καταφέρουν να του το αρπάξουν και να το απομακρύνουν από τον πατέρα του.

Οι περαστικοί που τον κρατούσαν τον άνδρα αλλά και πατέρα του παιδιού, τελικά τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που είχαν φτάσει ήδη στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος δεν του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο, μιας και όπως κατέληξε, δεν προσπαθούσε να το πνίξει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Διορισμοί - Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής: Υπάρχουν 554 οργανικά κενά που δεν ανακοινώνονται
Πίνακας με τα οργανικά κενά για Μετατάξεις σε κενές οργανικές θέσεις Εκπαιδευτικών ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής των ετών 2020-2024
Διορισμοί - Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής: Υπάρχουν 554 οργανικά κενά που δεν ανακοινώνονται