Η νταλίκα κινούμενη από Πάτρα προς Αθήνα στο ύψος του Ζευγολατιού δέχθηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ. Ο οδηγός αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσε την αστυνομία όπου στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.
Ο οδηγός υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο και τις πέτρες που δέχτηκε στο παρμπρίζ, ενώ τυχερός στάθηκε και διέφυγε χωρίς τραυματισμούς, καθώς η πέτρα βρήκε ακριβώς μπροστά από την θέση του. Το όχημα γέμισε με γυαλιά στα καθίσματα και μπροστά στο ταμπλό.
Από καταγγελίες που έκανε ο οδηγός, στο ίδιο σημείο έχουν δεχθεί επίθεση και άλλοι οδηγοί ΙΧ και φορτηγών που διέρχονται από αυτό το σημείο του δρόμου. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ
Alfavita Newsroom