Εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών: Πέταξαν πέτρες και έσπασαν το παρμπρίζ νταλίκας
Οδηγός νταλίκας έζησε απρόσμενες καταστάσεις, όσο βρισκόταν στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο 95ο χιλιόμετρο στο Ζευγολατιό, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Η νταλίκα κινούμενη από Πάτρα προς Αθήνα στο ύψος του Ζευγολατιού δέχθηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ. Ο οδηγός αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσε την αστυνομία όπου στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.

Ο οδηγός υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο και τις πέτρες που δέχτηκε στο παρμπρίζ, ενώ τυχερός στάθηκε και διέφυγε χωρίς τραυματισμούς, καθώς η πέτρα βρήκε ακριβώς μπροστά από την θέση του. Το όχημα γέμισε με γυαλιά στα καθίσματα και μπροστά στο ταμπλό.

Από καταγγελίες που έκανε ο οδηγός, στο ίδιο σημείο έχουν δεχθεί επίθεση και άλλοι οδηγοί ΙΧ και φορτηγών που διέρχονται από αυτό το σημείο του δρόμου. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα