sillipsi
Την εξέδιδαν έναντι αμοιβής σε οίκο ανοχής αλλά και σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν για τον σκοπό αυτό στο κέντρο της πόλης

Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγείται 28χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για εμπλοκή σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, ύστερα από καταγγελία 24χρονης. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα πρόσωπο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για 29χρονο. 

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 24χρονη, με καταγωγή από τη Ρουμανία, απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κατήγγειλε όσα βίωνε τα δύο τελευταία χρόνια.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο 28χρονος (Έλληνας) και ο 29χρονος (αλβανικής καταγωγής) χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία σε βάρος της, την εξέδιδαν έναντι αμοιβής - ο πρώτος, αρχικά, σε οίκο ανοχής κι ο δεύτερος, στη συνέχεια, σε διαμέρισμα που νοίκιαζε για τον σκοπό αυτό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- και κρατούσαν το σύνολο των εσόδων από τους πελάτες. Μάλιστα, ο 29χρονος φέρεται, κατά την ίδια καταγγελία, να είχε δημιουργήσει ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, την οποία διαχειριζόταν ο ίδιος και μέσω αυτής προσέλκυε πελάτες.

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκε ο 28χρονος, την ώρα που έβγαινε από πολυκατοικία στην Καλαμαριά και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια. Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία κατασχέθηκαν ένα ακόμη πιστόλι (με δύο φυσίγγια), ένα αεροβόλο πιστόλι, 282 φυσίγγια και 16 κάλυκες, μικροποσότητα κάνναβης, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 1130 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ο 28χρονος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών για εμπορία ναρκωτικών και η ποινή του είχε ανασταλεί με περιοριστικούς όρους. Οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παντειο απδπχ
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Μνημόνιο συνεργασίας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για διαρκή επιμόρφωση
Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων (ΑΠΔ) και το Πάντειο Πανεπιστήμιο συμφώνησαν να συνεργαστούν ενεργά προς όφελος της ενημέρωσης και της διαρκούς...
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Μνημόνιο συνεργασίας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για διαρκή επιμόρφωση
aen.jpg
Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Λήγει μεθαύριο η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις
Οι εισακτέοι ορίστηκαν σε χίλιους πεντακόσιους εξηνταεννέα (1569) [επτακόσιοι εβδομηντατρείς (773) Πλοίαρχοι και επτακόσιοι ενενηνταέξι (796)...
Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Λήγει μεθαύριο η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις