Θεσσαλονίκη: 12χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 73χρονο συγγενή της
Σοκαριστική η εξομολόγηση που έκανε στην δασκάλα της - Φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος της όταν αυτή τον επισκεπτόταν στο σπίτι του

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανατριχιαστική καταγγελία 12χρονης μαθήτριας για σεξουαλική κακοποίηση από 73χρονο συγγενή της.

Την αποκάλυψη έκανε η ανήλικη στην δασκάλα της. Η μικρή στη Θεσσαλονίκη, κατονόμασε στενό συγγενή της και σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε σε λυγμούς. Η δασκάλα της, που άκουσε την εξομολόγηση της 12χρονης για τη σεξουαλική κακοποίηση, ήταν εκείνη που κίνησε τις διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ενημέρωσε τη διεύθυνση και στη συνέχεια την αστυνομία, που πλέον προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος. Το παιδί το τελευταίο διάστημα έδειχνε κλεισμένο στον εαυτό του και η εκπαιδευτικός αποφάσισε να την πλησιάσει και να την κάνει να μιλήσει.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας 12χρονης από τη Θεσσαλονίκη που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για το μαρτύριο που βίωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η ανήλικη αποκάλυψε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Η καταγγελία έφτασε στις Αρχές και εκείνες έκαναν το έργο τους. Ο 73χρονος φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης όταν εκείνη τον επισκεπτόταν στο σπίτι του, μετά το σχολείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka-1021x580_1_0.jpg
Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη σήμερα 1.30μμ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - Καταγγέλλουν «ανάλγητη διοίκηση» και εργασιακή εξουθένωση
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης – Ζητούνται απαντήσεις για την ΕΔΕ στη θανούσα εκπαιδευτικό
Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη σήμερα 1.30μμ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - Καταγγέλλουν «ανάλγητη διοίκηση» και εργασιακή εξουθένωση