Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγ. Ιωάννου από το ύψος της οδού Νέστορος στο ρεύμα προς το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου, προχώρησε η Τροχαία, λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στη Λούτσα.
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ενισχύονται οι δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Λούτσα. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση αλλά και δασικό κομμάτι και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από σπίτια.
Σημειώνεται, ότι η φωτιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:30 σε οικοπεδικό χώρο στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Νικηταρά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom