Μία 14χρονη μαθήτρια πήγε σε ένα ψητοπωλείο μαζί με δύο φίλες της. Παρήγγειλε τρία σάντουιτς και μόλις τα πήρε άρχισε να τρέχει χωρίς να πληρώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή των Νέων Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival, ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου την καταδίωξε και την έπιασε. Τότε άρχισε να της μιλά σε έντονο ύφος, ενώ την σφαλιάρισε στο πρόσωπο. Το χτύπημα προκάλεσε ρινορραγία στην 14χρονη.
Ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού. Μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από τους γονείς της ανήλικης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.
Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος για τον οποίο άρπαξε τα σάντουιτς και το έβαλε στο πόδια ήταν επειδή προκλήθηκε από τις φίλες της.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πέθανε η συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά
Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ
Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ
Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ