Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ξυλοκόπησε 14χρονη επειδή έφυγε χωρίς να πληρώσει
Ο ιδιοκτήτης χτύπησε την ανήλικη στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της- Τι είπε η 14χρονη στους αστυνομικούς

Μία 14χρονη μαθήτρια πήγε σε ένα ψητοπωλείο μαζί με δύο φίλες της. Παρήγγειλε τρία σάντουιτς και μόλις τα πήρε άρχισε να τρέχει χωρίς να πληρώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή των Νέων Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου την καταδίωξε και την έπιασε. Τότε άρχισε να της μιλά σε έντονο ύφος, ενώ την σφαλιάρισε στο πρόσωπο. Το χτύπημα προκάλεσε ρινορραγία στην 14χρονη.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού. Μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από τους γονείς της ανήλικης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος για τον οποίο άρπαξε τα σάντουιτς και το έβαλε στο πόδια ήταν επειδή προκλήθηκε από τις φίλες της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ - Hellenic Open University
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά
Οι υποτροφίες χορηγούνται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την παρακολούθηση προγραμμάτων σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2026 - 2027
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά