elas astynomia
INTIME/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο 46χρονος πήγε κάτω από το σπίτι που διαμένει η πρώην γυναίκα του με το παιδί τους και απειλούσε ότι θα κάψει τον πεθερό του - Βρέθηκε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη στο αυτοκίνητό του - «Όλα τα κάνω για το παιδί μου», φώναζε

Συνεχή προβλήματα προκαλεί 46χρονος επιχειρηματίας από τον Βόλο, στην πρώην σύζυγό του και τα πεθερικά του με αποκορύφωμα το χθεσινό περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα.

Ο  46χρονος πήγε κάτω από το σπίτι που διαμένει η πρώην γυναίκα του με το παιδί τους και απειλούσε ότι θα κάψει τον πεθερό του. Όλα αυτά 6 μόλις ημέρες μετά την αποφυλάκισή του για αντίστοιχα περιστατικά.

Το χρονικό του περιστατικού

Ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού στις 06:00 το πρωί και άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί πως θα τους κάψει ζωντανούς, ενώ στο αυτόφωρο που οδηγήθηκε συμπεριφερόταν με προκλητικό τρόπο, χωρίς να υπολογίζει τις επαναλαμβανόμενες συστάσεις των δικαστών. Μάλιστα στην απολογία του, ανέφερε ονόματα αστυνομικών που έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί και τους παρουσίαζε ως παλιούς συνεργάτες, που τον έχουν «αδειάσει».

Χθες (19-05-2022) ξεσήκωσε την γειτονιά στο πόδι προσπαθώντας να εισβάλει στο σπίτι του πεθερού του, από το οποίο ευτυχώς απουσίαζαν το παιδί του, η πρώην σύζυγος και η πεθερά του. Το περίεργο είναι πως ενώ έφυγε- μετά τις απειλές που εκτόξευσε- πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει καταγγελίες το περιεχόμενο των οποίων δεν γνωστοποίησε μέσα στον παραληρηματικό του λόγο. Όταν πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και ο πεθερός του, οπότε ακολούθησε η σύλληψή του.

Ένα πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη στο αυτοκίνητό του

Στο αυτοκίνητό του έγινε έρευνα και βρέθηκε και ένα πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη… γεγονός που πιστοποιεί πως μπορούσε να κάνει πραγματικότητα την απειλή του. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στο δικαστήριο ο εύπορος επαγγελματίας εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και με σαγιονάρες. Ο μηνυτής πεθερός του δεν ήταν στο δικαστήριο και διατάχθηκε η κλήση του. Εάν υπήρχε άρνηση να εμφανιστεί θα γινόταν βίαιη προσαγωγή.

Μετά από μισή ώρα ο μηνυτής εμφανίστηκε στο δικαστήριο και περιέγραψε το θρίλερ που ζει η οικογένειά του κάτω από το βάρος συνεχόμενων απειλών, τον τελευταίο χρόνο.

«Όλα τα κάνω για το παιδί μου» φώναζε

Ο κατηγορούμενος όταν κλήθηκε σε απολογία, μέσα από ασυνάρτητο λόγο, κατηγορούσε συνταξιούχο αστυνομικό στη Μαγνησία ως καταστροφέα του 5χρονου παιδιού του με τον οποίο διατηρεί- σύμφωνα πάντα με τον ίδιο – προσωπική σχέση η πρώην σύζυγος του. «Όλα τα κάνω για το παιδί μου φώναζε στο δικαστήριο». Προκαλούσε τόση φασαρία, ώστε ήταν αδύνατον να ακουστούν μεταξύ τους ακόμα οι δικαστές της έδρας.

Καταδικάστηκε σε 1 χρόνο και 9 μήνες φυλακή

Σύμφωνα με το gegonota.news, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών και διέταξε την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, απ’ όπου είχε αποφυλακιστεί πριν έξι μέρες. Δεν δικάστηκε για την παραβίαση των όρων αποφυλάκισης του, που ήταν να μην πλησιάσει ξανά την πρώην σύζυγο και τα πεθερικά του καθώς γι’ αυτή την υπόθεση θα εκδοθεί βούλευμα.

Όταν προσπάθησε να δραπετεύσει

Οδηγήθηκε στην φυλακή, όπου και εκεί σε προηγούμενες “φιλοξενίες” του έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ. Ένα από αυτά είναι ότι κυκλοφορούσε με πατερίτσες και ζητούσε μεταφορά του στο πανεπιστημιακό της Λάρισας. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2021, την ώρα της μεταγωγής, πέταξε τις πατερίτσες και άρχισε να τρέχει πιστεύοντας πως θα ξεφύγει.

Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο, όπου κλείστηκε μετά από ακούσιες νοσηλείες που κατέθεσε ακόμη και ο αδελφός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα