Σοκ στην Ρόδο: Συνελήφθη 40χρονος για ασέλγεια σε δύο ανήλικες φίλες του γιου του
Ο 40χρονος ημεδαπός κάτοικος Κοσκινού, φέρεται να προσφέρθηκε χθες, οδηγώντας τις ανήλικες σε μια αποθήκη όπου έχει όργανα γυμναστικής, να δείξει στα δύο κορίτσια ασκήσεις και να τους δώσει συμβουλές για σωστή διατροφή

Για ασέλγεια κατηγορούν έναν 40χρονο, πατέρα φίλου τους, δύο ανήλικες 15 και 13 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής» Ρόδου, ο 40χρονος ημεδαπός κάτοικος Κοσκινού που ήδη συνελήφθη, φέρεται να προσφέρθηκε χθες, οδηγώντας τις ανήλικες σε μια αποθήκη όπου έχει όργανα γυμναστικής, να δείξει στα δύο κορίτσια ασκήσεις και να τους δώσει συμβουλές για σωστή διατροφή. Οι ανήλικες, που γνωρίζονται με τον γιο του κατηγορούμενου, υποστηρίζουν ότι στην αποθήκη όπου της οδήγησε ο 40χρονος ασέλγησε εις βάρος τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του ενός κοριτσιού αφού πληροφορήθηκε από το παιδί του για τις πράξεις του 40χρονου, μετέβη στο σπίτι του για να του ζητήσει τον λόγο και δέχθηκε την σωματική και λεκτική επίθεση από τον συλληφθέντα, ο οποίος επίσης υπέβαλε μήνυση εις βάρος του πατέρα του κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση ισχυριζόμενος ότι τίποτα από όσα υποστηρίζουν τα κορίτσια δεν έχουν βάση.

Ο 40χρονος συνελήφθη, βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κινείται εις βάρος η διαδικασία για ασέλγεια ενώ ταυτόχρονα κινείται και η διαδικασία εις βάρος του πατέρα του ενός κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από την μήνυση που υπέβαλε ο κατηγορούμενος. Εις βάρος του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας για τα περαιτέρω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ