Θεσσαλονίκη- Υπόθεση βιασμού: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, διέταξε ο εισαγγελέας.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε σε δύο νέες καταγγελίες από γυναίκες οι οποίες βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο, μία το 2016 και μία το 2018.

«Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια.. να έρθουν όλες οι γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο και πάθος και να καταγγείλουν. Οι δικαστικές αρχές λειτουργούν και θα υπάρχει πλήρης προστασία και διερεύνηση. Τηλεφωνικά έχω δύο καταγγελίες για τα έτη 2016 και 2018 οι οποίες βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρουμε από ποιους και σε ποιον χώρο».  

Μία από τις δύο κοπέλες καταγγέλλει ότι και η ίδια έπεσε θύμα από άτομο που ανήκει σε κύκλωμα, χωρίς όπως λέει ο δικηγόρος να είναι σίγουρος ότι αυτό το άτομο εμπλέκεται και στην υπόθεση της πελάτισσάς του. 

Η δεύτερη γυναίκα που ήρθε σε επαφή με τους δικηγόρους φέρεται όσα καταγγέλλει να έχουν σχέση με την υπόθεση που ερευνάται για το κύκλωμα μαστροπείας. 

Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως είπε ο κ. Θανάσης Ζιώγας, από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου το βράδυ και περιήλθε σήμερα στα χέρια του.

Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια της πόλης, ο κ. Ζιώγας που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εκπροσώπηση της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε βιασμό, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε ότι αναμένει τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμα για να δει αν οι καταγγέλοντες έχουν ρίξει ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της.

«Αν αποδειχθεί ότι έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες αλλάζει η κατηγορία. Υπάρχει μια εγρήγορση των Αρχών. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Άρειο Πάγο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο κ. Ζιώγας αναφέροντας ότι η πελάτισσά του έχει καταγγείλει τρία άτομα ότι αφού τις χορήγησαν εν αγνοία της ναρκωτικές ουσίες, την κακοποίησαν σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από πάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΜΠ - Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: «Όχι» στην εξεταστική εντός εαρινού εξαμήνου
Η γνωμοδότηση ΝΣΚ για την εξεταστική της σχολής Μεταλλειολόγων-Μηχανουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου
Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: «Όχι» στην εξεταστική εντός εαρινού εξαμήνου
podilato
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονος ποδηλάτης- Αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο τον ανήλικο
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονος ποδηλάτης- Αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά