Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η κοπέλα
Η 24χρονη προχώρησε και στην αναγνώριση δεύτερου προσώπου - Εντολή Πλιώτα για έρευνα σε βάθος

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε σύμφωνα με το Mega ο εργοδότης της 24χρονης.

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη προχώρησε και στην αναγνώριση δεύτερου προσώπου ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Αν αποδεικνυόταν κάτι τέτοιο, η δίωξη για τις κατηγορίες θα ήταν ακόμα βαρύτερη.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι αν οι εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Εντολή Πλιώτα για έρευνα σε βάθος

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παρενέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ζητώντας αρμοδίως, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός απευθυνόμενος στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης ζητεί, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, να εποπτεύει της έρευνας που είναι σε εξέλιξη και να τον ενημερώσει σχετικά για τις ενέργειες του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, θα πρέπει να εξεταστούν με προσοχή όλες οι πτυχές της υπόθεσης για το βιασμό της 24χρονης, με την ποινική ενδεχομένως αναβάθμιση της κατηγορίας, με βάση την οποία μπορούν να οδηγηθούν στη φυλακή οι δράστες του ομαδικού βιασμού που η νεαρή κοπέλα καταγγέλλει. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

via
Ενημερωτική εκδήλωση στις 23/4 - «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο»
Ενημερωτική εκδήλωση για τη βία ανηλίκων συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Αγ. Παρασκευής, Παπάγου – Χολαργού & Φιλοθέης – Ψυχικού
Ενημερωτική εκδήλωση στις 23/4 - «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο»
gerasimos_siasos
Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος στην 105η Σύνοδο Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων
Δείτε τα πορίσματα της Συνόδου Αντιπρυτάνεων
Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος στην 105η Σύνοδο Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων