Koronoios-ekav
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Το περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία συγγενικού μέλους

Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη από αντιεμβολιαστή πολίτη, ο οποίος θέλησε να κολλήσει κορoνοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης, όμως κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Το περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία συγγενικού μέλους στη Voria.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη θέλησε να λάβει πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο, και εσκεμμένα δεν τηρούσε πιστά τα μέτρα καταπολέμησης της εξάπλωσης του νέου κορoνοϊού. Ως εκ τούτου, ο άνδρας κόλλησε κορoνοϊό πριν από περίπου έναν μήνα και εν αγνοία του μετέδωσε τον ιό στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του.

O αντιεμβολιαστής γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο καθόλη τη διάρκεια της νόσησης της μητέρας του. Ο συγκεκριμένος φέρεται να του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορoνοϊό και όχι οι ανεμβολίαστοι, καθώς οι πρώτοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο, και τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του αντιεμβολιαστή το νοσοκομείο, ακόμα και όταν αντιμετώπιζαν έντονη δύσπνοια και χρειάζονταν οξυγόνο. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου της έπεσε στο 75, και διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα η ηλικιωμένη κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού, ενώ ο γιος της συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται οξυγόνο σε καθημερινή βάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιεμβολιαστής γιος αρνείται μέχρι και σήμερα ότι κόλλησε εκείνος τη μητέρα του. Αντιθέτως υποστηρίζει ότι η μητέρα του, ούσα μερικώς εμβολιασμένη, ήταν αυτή που τον κόλλησε. Παραμένει, δε, αντίθετος στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-antiemvoliastis-ithele-pistopiitiko-nosisis-ke-kollise-epitides-koronoio

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυναικοκτονία
Νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τον είχε καταγγείλει - «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά»
«Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά», είπε σε δικό της πρόσωπο η κόρη του θύματος της γυναικοκτονίας στο Μενίδι
Νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τον είχε καταγγείλει - «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά»
παμακ
ΠΑΜΑΚ: Επαθλα αξίας 2.400 ευρώ θα διεκδικήσουν φοιτητές στο «Social Innovation Hackathon UoM»
Το «2nd Social Innovation Hackathon UoM» διοργανώνεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ELab του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: Επαθλα αξίας 2.400 ευρώ θα διεκδικήσουν φοιτητές στο «Social Innovation Hackathon UoM»