ειδική αγωγή σεμινάριο
kapravelos koronoios
«Το επιχειρησιακό σχέδιο για την πανδημία έχει αποτύχει. Να κλείσουν τα σχολεία και να εφαρμοστεί lockdown στους ανεμβολίαστους», τόνισε ο Ν. Καπραβέλος

«Βλέπουμε τις συνέπειες της μόλυνσης των παιδιών στις μεγαλύτερες ηλικίες», τόνισε ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος και συμπλήρωσε πως τα σχολεία πρέπει να κλείσουν για να μην κολλούν τα παιδιά τα ανεμβολίαστα μέλη της οικογένειας τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ,  ζήτησε να εφαρμοστεί άμεσα lockdown στους ανεμβολίαστους, να κλείσουν τα σχολεία σήμερα γιατί οι περισσότεροι κολλάνε από τα παιδιά τους αλλά και τα γήπεδα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα.

«Εμείς ζούμε έναν εφιάλτη και η υπόλοιπη χώρα αδιαφορεί. Μας εγκαταλείπουν στο έλεος. Δεν ελέγχεται η κατάσταση. Πώς θα βγάζουμε τις εφημερίες; Το επιχειρησιακό σχέδιο απέτυχε», τόνισε ο Ν. Καπραβέλος.

Εφιαλτικές οι εφημερίες

Σημείωσε ακόμη πως η θνητότητα είναι μεγάλη καθώς οι δυνατότητες είναι περιορισμένες και οι ανάγκες τεράστιες. «Δεν έχουμε γιατρούς, να πάρουμε μέτρα και να σταματήσει να καλλιεργείται ο εφυσιχασμός ότι τελειώσαμε με την πανδημία».

Την Κυριακή εισαγάγαμε τέσσερις ανεμβολίαστους ασθενείς στη ΜΕΘ και βγάλαμε άλλους ασθενείς από τη ΜΕΘ που ήταν καλύτερα, πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μη covid ασθενείς στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΕΟΠΥΥ: Η Αποζημίωση για γυαλιά οράσεως γίνεται ηλεκτρονικά και τα χρήματα σας επιστρέφονται στον λογαριασμό σας
Πλέον δεν χρειάζεται να περιμένετε σε ουρές για να καταθέσετε δικαιολογητικά για αποζημίωση για γυαλιά οράσεως και οπτικά. Η διαδικασία γίνεται...
ΕΟΠΥΥ: Η Αποζημίωση για γυαλιά οράσεως γίνεται ηλεκτρονικά και τα χρήματα σας επιστρέφονται στον λογαριασμό σας