kapravelos koronoios
«Το επιχειρησιακό σχέδιο για την πανδημία έχει αποτύχει. Να κλείσουν τα σχολεία και να εφαρμοστεί lockdown στους ανεμβολίαστους», τόνισε ο Ν. Καπραβέλος

«Βλέπουμε τις συνέπειες της μόλυνσης των παιδιών στις μεγαλύτερες ηλικίες», τόνισε ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος και συμπλήρωσε πως τα σχολεία πρέπει να κλείσουν για να μην κολλούν τα παιδιά τα ανεμβολίαστα μέλη της οικογένειας τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ,  ζήτησε να εφαρμοστεί άμεσα lockdown στους ανεμβολίαστους, να κλείσουν τα σχολεία σήμερα γιατί οι περισσότεροι κολλάνε από τα παιδιά τους αλλά και τα γήπεδα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα.

«Εμείς ζούμε έναν εφιάλτη και η υπόλοιπη χώρα αδιαφορεί. Μας εγκαταλείπουν στο έλεος. Δεν ελέγχεται η κατάσταση. Πώς θα βγάζουμε τις εφημερίες; Το επιχειρησιακό σχέδιο απέτυχε», τόνισε ο Ν. Καπραβέλος.

Εφιαλτικές οι εφημερίες

Σημείωσε ακόμη πως η θνητότητα είναι μεγάλη καθώς οι δυνατότητες είναι περιορισμένες και οι ανάγκες τεράστιες. «Δεν έχουμε γιατρούς, να πάρουμε μέτρα και να σταματήσει να καλλιεργείται ο εφυσιχασμός ότι τελειώσαμε με την πανδημία».

Την Κυριακή εισαγάγαμε τέσσερις ανεμβολίαστους ασθενείς στη ΜΕΘ και βγάλαμε άλλους ασθενείς από τη ΜΕΘ που ήταν καλύτερα, πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μη covid ασθενείς στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
Παπαγεωργίου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου): ​​​​​​​Ούτε οι ακαδημαϊκοί δεν φαντάζονται πώς θα γίνεται το μάθημα σε πέντε χρόνια
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
τεχνητή νοημοσύνη
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα
Λατινικά λιγότερα, Τεχνητή Νοημοσύνη περισσότερη – Το σχολείο του μέλλοντος στην Αυστρία
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα