kapravelos koronoios
«Το επιχειρησιακό σχέδιο για την πανδημία έχει αποτύχει. Να κλείσουν τα σχολεία και να εφαρμοστεί lockdown στους ανεμβολίαστους», τόνισε ο Ν. Καπραβέλος

«Βλέπουμε τις συνέπειες της μόλυνσης των παιδιών στις μεγαλύτερες ηλικίες», τόνισε ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος και συμπλήρωσε πως τα σχολεία πρέπει να κλείσουν για να μην κολλούν τα παιδιά τα ανεμβολίαστα μέλη της οικογένειας τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ,  ζήτησε να εφαρμοστεί άμεσα lockdown στους ανεμβολίαστους, να κλείσουν τα σχολεία σήμερα γιατί οι περισσότεροι κολλάνε από τα παιδιά τους αλλά και τα γήπεδα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα.

«Εμείς ζούμε έναν εφιάλτη και η υπόλοιπη χώρα αδιαφορεί. Μας εγκαταλείπουν στο έλεος. Δεν ελέγχεται η κατάσταση. Πώς θα βγάζουμε τις εφημερίες; Το επιχειρησιακό σχέδιο απέτυχε», τόνισε ο Ν. Καπραβέλος.

Εφιαλτικές οι εφημερίες

Σημείωσε ακόμη πως η θνητότητα είναι μεγάλη καθώς οι δυνατότητες είναι περιορισμένες και οι ανάγκες τεράστιες. «Δεν έχουμε γιατρούς, να πάρουμε μέτρα και να σταματήσει να καλλιεργείται ο εφυσιχασμός ότι τελειώσαμε με την πανδημία».

Την Κυριακή εισαγάγαμε τέσσερις ανεμβολίαστους ασθενείς στη ΜΕΘ και βγάλαμε άλλους ασθενείς από τη ΜΕΘ που ήταν καλύτερα, πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μη covid ασθενείς στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτικα πανεπιστημια
Πανεπιστημιακοί: «Πολιτική εξαπάτηση» τα περί μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων -Ενδιαφέρονται ολιγοπώλια
«Είναι πολλά τα λεφτά»: Θα ελέγχονται κάθε χρόνο τα έσοδα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, που απαγορεύεται να διανεμηθούν, αλλά όχι η μεταφορά και...
Πανεπιστημιακοί: «Πολιτική εξαπάτηση» τα περί μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων -Ενδιαφέρονται ολιγοπώλια