Θάνος Πλεύρης
INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τα ύποπτα κρούσματα που βρίσκονται υπό εξέταση είναι άσχετα με το επιβεβαιωμένο πρώτο κρούσμα της Κρήτης

Για τουλάχιστον δύο ακόμα ύποπτα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στη χώρα, έκανε λόγο ο Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι βρίσκονται υπό εξέταση και είναι άσχετα με το επιβεβαιωμένο πρώτο κρούσμα της Κρήτης.

«Πέραν του κρούσματος στην Κρήτη, εξετάζουμε κι άλλα ύποπτα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στην Ελλάδα», τόνισε συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας.

«Είναι από συμπολίτες μας που είναι σε άλλες περιοχές και ήρθαν από τις συγκεκριμένες χώρες. Αυτή τη στιγμή έχουν νοσήσει και παρακολουθούμε αν η νόσησή τους συνδυάζεται με Όμικρον ή είναι η Δέλτα», ανέφερε ο κ. Πλεύρης, προσθέτοντας πως τα ύποπτα κρούσματα βρίσκονται και στην Αθήνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;

Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»: Τι σημαίνει η φράση που όρισε τη φιλοσοφία
Σε μια εποχή αλγορίθμων, «αντικειμενικών δεδομένων» και τεχνοκρατικής βεβαιότητας, η φράση του Πρωταγόρα επιστρέφει σχεδόν προκλητικά.
«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»: Τι σημαίνει η φράση που όρισε τη φιλοσοφία