Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, αναμένεται να καταγράφει η σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ που θα δοθεί το απόγευμα στη δημοσιότητα.
Την εκτίμηση για 5. 000 τις επόμενες ημέρες έκανε και ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης νωρίτερα, ενώ αντίστοιχη πρόβλεψη έκανε και η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλλου.
Στην σκιά της αναζωπύρωσης της πανδημίας, έχουν επιστρέψει στο «τραπέζι» των ειδικών οι συζητήσεις για νέα μέτρα που θα αφορούν πρωτίστως τους ανεμβολίαστους.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ εξετάζονται τα εξής:
-Αυστηροποίηση των ελέγχων στην εστίαση και τη διασκέδαση ώστε να διασφαλιστεί ότι ελέγχονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμών και ότι όντως ανήκουν στους πελάτες που εισέρχονται κλειστούς χώρους.
-«Σαφάρι» ελέγχων στους μικτούς ανοιχτούς χώρους καθώς σε αρκετές περιπτώσεις με νάιλον μετατρέπονται σε εσωτερικοί.
-Αύξηση των rapid test από ένα σε δύο για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, πάντα με δική τους οικονομική επιβάρυνση.
-Συνεχίζεται παράλληλα η «μάχη» της πειθούς για την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ
1750 νέοι εκπαιδευτικοί ξεκινούν έως 30/7 Ειδική Αγωγή, Σχολ. Ψυχολογία, Παιδαγωγική και Ηγεσία
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ