Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων δήλωσε τη δευτέρα ότι ερευνά υποθέσεις 5 θανάτων που σχετίζονται με το αναψυκτικό Monter.

 

Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων δήλωσε τη δευτέρα ότι ερευνά υποθέσεις 5 θανάτων που σχετίζονται με το αναψυκτικό Monter.
H  εταιρία κατηγορήθηκε από την οικογένεια απο ενός 14χρονου κοριτσιού με καρδιακή πάθηση που πέθανε αφού ήπιε 2 μπουκάλια από αυτό το ποτό μέσα σε 24 ώρες
Η ίδια δήλωσε οτι δεν θεωρεί υπεύθυνο για κανένα λόγο το συγκεκριμένο ρόφημα.
Η αγωγή και οι εκθέσεις που σχετίζονται με θανάτους εγείρει ανησυχίες για το συγκεκριμένο είδος ποτών που περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης και είναι αρκετά δημοφιλή στους νέους.
Μια άλλη οικογένεια έκανε μήνυση στην εταιρία Monster για το γεγονός οτι δεν τους προειδοποίησαν για τους κινδύνους του συγκεκριμένου προϊόντος.
Η Μήνυση που κατατέθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια είπε οτι μετά την κατανάλωση δύο κουτιών τη μέρα για συνεχόμενες μέρες προκάλεσε καρδιακή ανακοπή στον Anais Fournier και πέθανε έξι μέρες αργότερα στις 23 Δεκεμβρίου του 2011.
Τα δύο ενεργειακά ποτά περιέχουν 480 mg καφεΐνης που είναι τεράστια ποσότητα για κάποιον που δεν είναι συνηθισμένος.
Ερευνάται επίσης και η υπόθεση για περιστατικό που είχε να κάνει με την κατανάλωση ενεργειακών ποτώνσε συνδυασμό με αλκοόλ που είχε οδηγήσε αρκετούς φοιτητές μετά από ένα πάρτυ να νοσηλευτούν λόγω τροφικής δηλητηρίασης.
Τα περιστατικά ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Εταιρία αρνείται την οποιαδήποτε συσχέτιση με τους θανάτους γι' αυτό και δεν αναφέρει κάτι στις ανακοινώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα