tsitsipas-mitsotakis
Η «υπεύθυνη» κυβέρνηση που χρησιμοποιεί μόνο άριστα πρότυπα της κοινωνίας, επέλεξε ένα νέο πρωταθλητή τον Τσιτσιπά για την καμπάνια ''μένουμε ασφαλείς''. Τα Χριστούγεννα όμως το πρότυπο της καμπάνιας, διασκέδαζε σε πριβέ πάρτυ στο Ντουμπάι, ενώ στη συνέχεια μάθαμε από τον ίδιο ότι δεν έχει εμβολιασθεί και ότι θα το κάνει μόνο όταν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός

Η εμμονική στοχοποιήση και ενοχοποίηση των νέων από τη κυβέρνηση είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Ειδικότερα, στο θέμα της πανδημίας επέλεξαν να τους φορτώσουν όλες τις διαχειριστικές τους ανεπάρκειες και τα λάθη.

Τους έδειξαν με το δάκτυλο και μας είπαν ότι εξαιτίας της ανεύθυνης συμπεριφοράς τους και των πάρτυ που έκαναν θα μεταδώσουν τον κορωνοϊό στους μεγαλύτερους, οι οποίοι μπορεί να νοσήσουν βαριά με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό.

Τους συκοφάντησαν εκ νέου, σχετικά με τον εμβολιασμό λέγοντας κυνικά και αναιδέστατα, μακάρι να επιδείξουν το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο παρτάρουν και για τον εμβολιασμό τους. Οι νέοι όμως είναι σοβαροί, υπεύθυνοι και αυτό αποτυπώνεται από τα αριθμητικά δεδομένα των εμβολιασμών τους .

Αυτή λοιπόν, η υπεύθυνη κυβέρνηση που χρησιμοποιεί μόνο άριστα πρότυπα της κοινωνίας, επέλεξε ένα νέο πρωταθλητή τον Σ. Τσιτσιπά για την καμπάνια  «Μένουμε Ασφαλείς». Για να πείσει τη νεολαία να εμβολιασθεί έλεγε στην κυβερνητική καμπάνια τον Αύγουστο του 2020, «Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι' αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Όμως, εν μέσω Χριστουγέννων και την στιγμή που όλοι μας δεχόμαστε  τον καταιγισμό των απαγορεύσεων, για τα επικίνδυνα ρεβεγιόν και την κυκλοφορία μετά τις 10 το βράδυ, το πρότυπο της καμπάνιας, διασκέδαζε σε πριβέ πάρτυ στο Ντουμπάι, σαν να μην υπήρχε πανδημία. Θα μου πείτε ψιλά γράμματα για τους άριστους η παραβίασή των περιοριστικών μέτρων, αυτά ισχύουν για τους κοινούς θνητούς.

Όμως υπάρχει συνέχεια, απολύτως προκλητική γιατί μαθαίνουμε από τον ίδιο ότι, δεν έχει εμβολιασθεί και ότι θα το κάνει μόνο όταν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός.

Αυτός δηλαδή, που είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για να επηρεάσει τους νέους ως συνομήλικός τους και μεγάλος αθλητής, δίνοντας του το μήνυμα της τήρησης των μέτρων και της προστασίας των ηλικιωμένων, σήμερα δίνει ένα άλλο μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό, ότι πρέπει να γίνεται μόνο, αν είναι υποχρεωτικός.

Επιπλέον, για να μην ξεχνιόμαστε πριν λίγες μέρες πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες και απορώ, δεν ισχύει για τους αθλητές , ότι και για όλους μας. Ήδη από 16/8 οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιασθεί τίθεται σε αναστολή εργασίας, οι  ανεμβολίαστοι  εκπαιδευτικοί θα υποχρεούται σε 2 μοριακά τεστ την εβδομάδα με δικά τους έξοδα. Τι ισχύει τελικά και για ποιους ή για τους δήθεν άριστους-πρότυπα ισχύουν άλλα;

Η ουσία είναι ότι, οι νέοι δεν είχαν ανάγκη τις καμπάνιες και τους νουθεσίες των ανεύθυνων κυβερνητικών προτύπων , γιατί απέδειξαν ότι έχουν υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και έδωσαν μαθήματα σε πολλούς πικρόχολους και κακεντρεχείς.

Είδαμε, ότι και στις φωτιές οι νέοι ,βοήθησαν στην πρώτη γραμμή και σκέπτομαι ότι οι νέοι ξέρουν καλύτερα και  είναι τα καλύτερα πρότυπα της κοινωνίας μας ,γιατί είναι αληθινοί και ειλικρινείς.

Τελικά συμπεραίνω ότι ,δεν αντέχετε πια η υποκρισία, οι  δήθεν άριστοι, τα ιδανικά πρότυπα μιας κοινωνίας ψεύτικής ,όπως  είναι και οι άριστοι που μας κυβερνούν.

Αναρωτιέμαι , τελικά αυτά τα πρότυπα χρειάζεται η νεολαία μας;

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεριφος
Γυμνασίου Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
Στην κατηγορία Niveau A1 : Olympie-Pierre de Coubertin για το έτος 2024
Γυμνασίου Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
βουλή
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη
Θρασκιά: Όταν εντέλει ο σκοπός για τον οποίο οι μαθητές με αναπηρία πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά δεν εξυπηρετείται, δεν μπορεί παρά να είναι...
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη