Thumbnail
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, ο μηχανικός του πλοίου την ανάγκασε να αποβιβαστεί στη μέση του πουθενά, καθώς ο ΑμεΑ γιος της... μιλούσε σε κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών!

Απάνθρωπη συμπεριφορά καταγγέλλει μία γυναίκα που ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο επιβιβάστηκε σε πλοίο από την Κέρκυρα με προορισμό τους Παξούς, έχοντας μαζί της και τον γιο της, άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα στο CorfuPress.com, ξαφνικά, την επισκέφθηκε ο μηχανικός του πλοίου, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρνήθηκε να της πει το όνομα του και την διέταξε, όπως τονίζει, εκείνη και ο γιος της να κατέβουν από το πλοίο, στο λιμάνι της Λευκίμμης, καθώς ο γιος της μιλούσε στον κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών.

Καθώς δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και νομίζοντας ότι είναι στην Λευκίμμη, αναγκάστηκε να αποβιβαστεί τελικά στη μέση του… πουθενά και να υποβληθεί, μαζί με το γιο της, σε μία τεράστια ταλαιπωρία, οικονομική ζημιά αλλά και μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, ο καπετάνιος του πλοίου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όπως αναφέρει μετά την αποβίβαση τους από το πλοίο κόντεψαν να πάθουν ηλίαση, ενώ η γυναίκα πλήρωσε και 70 ευρώ ταξί προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της Κέρκυρας.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει κάνει δημόσια καταγγελία για το περιστατικό και έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, τον Λιμενάρχη Κέρκυρας, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα ΜΜΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ethniko-arxaiologiko-mouseio-1.jpg
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Πώς θα κάνετε αίτηση για 75 προλήψεις αποφοίτων γυμνασίου και λυκείου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις