Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/marka149133376/status/1363057410663796737 at this time, please check again later.
Τζωρτζάκης: Να παραιτηθεί η Μενδώνη επειδή δεν γνώριζε
Χείμαρρος για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου, εμφανίστηκε ο Χάρης Τζωρτζάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, παρά τις πιέσεις και τις διαρκείς παρεμβολές των δημοσιογράφων της εκπομπής - «Να παραιτηθεί η Μενδώνη επειδή δεν γνώριζε»

Χείμαρρος για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου, εμφανίστηκε ο Χάρης Τζωρτζάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, παρά τις πιέσεις και τις διαρκείς παρεμβολές των δημοσιογράφων της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Τζωρτζάκης, πριν μερικές ημέρες κατήγγειλε μαζί με άλλους δυο συναδέλφους του, τον Γιάννη Νιάρρο και τον Ερρίκο Μηλιάρη, γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού για ταινία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Δε φημολογείται αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας, δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έβαλε και την πολιτική διάσταση του ζητήματος. «Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα».

Όπως επισήμανε ο Χ. Τζρτζάκης, «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα».

«Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να "γράφουν" τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή... Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση..», δήλωσε επίσης ο 35χρονος ηθοποιός.

Από την πλευρά της, η θεατρόφιλη, όπως η ίδια δήλωσε, Ιωάννα Μάνδρου, προσπάθησε να τον... πείσει ότι δεν είναι δουλειά της υπουργού να κάνει έρευνα, για να λάβει την απάντηση του Χάρη Τζωρτζάκη: «Δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε».

 

https://twitter.com/marka149133376/status/1363057410663796737

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα