Νέα μήνυση για βιασμό ανηλίκου, η τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε σήμερα σε βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ειδικότερα, η μήνυση που κατατέθηκε σήμερα, είναι η τρίτη που κατατίθεται σε βάρος του εν λόγω καλλιτέχνη, ενώ αφορά σε βιασμό που τελέστηκε το 2010 σε βάρος 14χρονου τότε αγοριού, το οποίο φοιτούσε στη Β' Γυμνασίου.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, Γιάννης Βλάχος, «το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί και τιμωρείται ως κακούργημα», ενώ πρόσθεσε ότι «ως δράστης φέρεται πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα».
«Ζητάμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει κατά προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο» τόνισε ο δικηγόρος.
Όπως διευκρίνισε ο Γ. Βλάχος, ο 25χρονος σήμερα που καταγγέλλει τον βιασμό του δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Alfavita Newsroom