Thumbnail
Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δεν σχετίζεται με το θάνατο του 87χρονου στην Κρήτη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής

Εμβόλιο κορονοϊού: Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, σχετικά με το θάνατο του 87χρονου, ο οποίος χθες το απόγευμα έχασε τη ζωή του λίγο μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει ο Διοικητής, σύμφωνα με τα ευρήματα της Νεκροψίας – Νεκροτομής, ο θάνατος του 87χρονου οφείλεται, σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπερτροφική καρδιοπάθεια, ενώ δεν διαπιστώθηκε εύρημα που να συνηγορεί σε αναφυλακτική αντίδραση ή άλλης, σχετιζόμενης με τον εμβολιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος κατέληξε οκτώ λεπτά μετά το εμβολιασμό του έναντι της covid-19, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο ηλικιωμένος καθόταν στην αναμονή μετά το εμβολιασμό και ξαφνικά έπεσε κάτω. Οι γιατροί έτρεξαν έγινε ανάταξη και πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ, υπέστη δεύτερη ανακοπή και πέθανε.

Ήδη οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών τόνιζαν ότι ο θάνατος οφειλόταν σε άλλα παθολογικά αίτια και δεν σχετιζόταν με τον εμβολιασμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ πρόγραμμα voucher
Καλοκαίρι με νέο voucher 2000€ σε χιλιάδες άνεργους σ' όλη την Ελλάδα
Το επίδομα μέσω VOUCHER της ΔΥΠΑ αυτή την φορά είναι ιλιγγιώδες! 2000 ευρώ σε δεκάδες χιλιάδες ανέργους με μία μόνο αίτηση αρκεί να προλάβετε! Και...
Καλοκαίρι με νέο voucher 2000€ σε χιλιάδες άνεργους σ' όλη την Ελλάδα