Σκιαδαρέσης
"Είχαμε τους «γιατί τώρα;» και τώρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε»" - Αντίστοιχη ανάρτηση και από τον Πάνο Κοκκινόπουλο

Πληθαίνουν οι φωνές στον χώρο του θεάτρου που τοποθετούνται για τα περιστατικά κατάχρησης εξουσίας και παρενοχλήσεων νεαρών ηθοποιών, με ανθρώπους της τέχνης να ζητούν επιτακτικά να σπάσει η «ομερτά» και να στηριχθεί η φωνή των θυμάτων.

Σε ανάρτησή του με έντονο ύφος ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απαντά στο «επιχείρημα» που επιστρατεύεται για την υπεράσπιση των δραστών και την απαξίωση των θυμάτων: «Εμένα δεν μου έτυχε γιατί ποτέ δεν προκάλεσα».

«Είχαμε τους "γιατί τώρα;" και τώρα μας προέκυψαν οι "δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε". ΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!», γράφει στο Facebook.

Ειχαμε τους «γιατι τώρα;» και τωρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν αφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε» ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Εχουν δικηγορο οι θύτες!!!!! #ειμαστεολοιμαζι

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Skiadaresis στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

 

Κοκκινόπουλος: Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος στο Instagram:

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.
 
Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη».

Πάνος Κοκκινόπουλος - Ανάρτηση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σύνοδος Πρυτάνεων 2025-2026
110η Σύνοδος Πρυτάνεων: Με «παρουσία κυβέρνησης» οι εργασίες – Στο επίκεντρο η επόμενη μέρα των ΑΕΙ
Τέσσερις υπουργοί, δύο υφυπουργοί και κρίσιμες εισηγήσεις για χρηματοδότηση, Συμβούλια Διοίκησης, ΕΛΚΕ, κυβερνοασφάλεια και διεθνοποίηση – Όλη η...
110η Σύνοδος Πρυτάνεων: Με «παρουσία κυβέρνησης» οι εργασίες – Στο επίκεντρο η επόμενη μέρα των ΑΕΙ
ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με ΜΑΤ και αγρότες για την πρόσβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ – VIDEO)
ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με ΜΑΤ και αγρότες για την πρόσβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ – VIDEO)
Σκηνές χάους έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Μάχη σώμα με σώμα ΜΑΤ και αγροτών, στο μπλόκο φοιτητές της Γεωπονικής
ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με ΜΑΤ και αγρότες για την πρόσβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ – VIDEO)